arkadi_afisa.jpg Εκεί που ξεκίνησε το έπαθλο Rally Sprint Κρήτης για το 2008, εκεί θα πέσει και η αυλαία. Η Ρεθεμνιώτικη Λέσχη Αυτοκινήτου με την υποστήριξη της “Volkswagen Audi - Σταρένιος”, διοργανώνει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το έπαθλο οδηγών - συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στη διαδρομή Ρούπες - Αρκάδι.
Οι συμμετοχές, που θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 10 του μήνα, αναμένονται πολλές αφού εκτός από τα Κρητικά πληρώματα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρων και πληρώματα από την Αθήνα.
 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί, ενώ ο δρόμος για τους θεατές θα κλείσει στις 10:00, γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να βρεθούν έγκαιρα μέσα στη διαδρομή. Επίσης θα πρέπει να κάθονται σε ασφαλή σημεία και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και των αστυνομικών οργάνων.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία “ Volkswagen – Audi, Αφοι Σταρένιου” εξουσιοδοτημένος έμπορος – συνεργάτης Service Kosmocar Α.Ε. στο Ρέθυμνο, στον Κόμβο Σπηλίου.