τα παιδιά της Αρτέμιδας Όπως και πέρυσι τα Χριστούγεννα, έτσι και φέτος, η ΑΟΛΑΠ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας λίγη χαρά στα παιδιά που έζησαν το καλοκαίρι του 2007 τον εφιάλτη των καταστροφικών πυρκαγιών. Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, το Δ.Σ. της λέσχης, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Μιχάλη Αποστολόπουλο, επισκέφθηκε τις κοινότητες Σμέρνα, Αρτέμιδα και Μάκιστο και μοίρασε σε όλα τα παιδιά δώρα, προσφορά του καταστήματος «Κομφούζιο» των αδελφών Καλογερόπουλοι από τον Πύργο.
Ο Άγιος Βασίλης της... AΟΛΑΠ μοιράζει δώρα στη Μάκιστο.
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στη Σμέρνα.
Εκτός από τον πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλη Αποστολόπουλο, παρόντες ήταν ο ταμίας Γιώργος Τουμπέκης, ο γραμματέας, Ανδρέας Τσιρώνης, ο υπεύθυνος αγωνιστικού μοτοσικλέτας, Γιάννης Καραγιάννης, ο υπεύθυνος αγωνιστικού αυτοκινήτου, Σπύρος Σπυρόπουλος και το μέλος της ΑΟΛΑΠ, Κώστας Καστής. Επίσης, κοντά στα παιδιά βρέθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων, Γιάννης Θεοδωρόπουλος (Σμέρνα), Γιώργος Κόσσυφας (Αρτέμιδα) και Νίκος Πόθος (Μάκιστος).

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, ευχαρίστησε το κατάστημα «Κομφούζιο» για την ευγενική προσφορά του και ανέφερε τα εξής: «Η ΑΟΛΑΠ δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, το κοινωνικό της πρόσωπο και σε συνεργασία με τους χορηγούς της λέσχης στον τομέα των παιχνιδιών, τον Σάκη και Παναγιώτη Καλογερόπουλο, που έχουν το πολυκατάστημα «Κομφούζιο» στον Πύργο, επισκεφτήκαμε τα τρία πυρόπληκτα χωριά, Σμέρνα, Αρτέμιδα και Μάκιστο, για να προσφέρουμε χαρά και αγάπη στα παιδιά αυτών των κοινοτήτων, εναρμονισμένοι στο πνεύμα των ημερών. Η ΑΟΛΑΠ έχει άλλους δεσμούς με αυτές τις κοινότητες, ζήσαμε ωραία αγωνιστικά χρόνια, με χιλιάδες κόσμου, που μετέφερε εδώ η λέσχη, για να παρακολουθήσει τους αγώνες και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όσα μας προσέφεραν αυτές οι περιοχές. Θα είμαστε πάντα κοντά τους, μαζί με τον χορηγό, το «Κομφούζιο» και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε αυτά τα παιδιά».Η ΑΟΛΑΠ πλέον δημιουργεί έναν θετικό χορηγικό θεσμό με αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να προσφέρει και τα επόμενα χρόνια.

(Πηγή: aolap.gr)