Π.Χατζητσοπάνης - Α.Ανδρικόπουλος Τους πρωταθλητές, κυπελλούχους και διακριθέντες στους αγώνες Αυτοκινήτου και Καρτ του 2008 βράβευσαν με μια εκδήλωση-γιορτή για τους φίλους των μηχανοκίνητων σπορ -η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, η Εθνική Επιτροπή Αγώνων-ΕΘΕΑ της ΕΛΠΑ.
Στην εκδήλωση, που παρουσίασε ο Στράτος Φωτεινέλης, παρευρέθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑ, ο Βουλευτής κ Άρης Σταθάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης κ Ι. Κουράκης και εκπρόσωποι φορέων της Πολιτείας. 
Α.Βωβός - Λ.Μελετόπουλος
Λ.Σωτήρχος - Ν.Ζακχαίος
Σ.Οικονόμου - Κ.Γκουργιώτης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός των καθιερωμένων απονομών στους πρωταγωνιστές των αγώνων, η ΕΘ.Ε.Α. βράβευσε τον διεθνή έλληνα αναβάτη μοτοσικλέτας Βασίλη Ορφανό, για τις συνεχείς διακρίσεις του στον μαραθώνιο Dakar.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος στο χαιρετισμό του συγχάρηκε τους περισσότερους από τους 200 διακριθέντες στους αγώνες αυτοκινήτου –καρτ, ευχαρίστησε όλους τους αγωνιζόμενους για τη συμβολή τους στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, επάθλων και επάθλων και αναφέρθηκε στην επιτυχία της διεξαγωγής των αγώνων στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, ευχόμενος η αγωνιστική χρονιά του 2009 να είναι καλύτερη,για όλους τους αγωνιζόμενους παρά τις αντίξοες διεθνείς οικονομικές συνθήκες.

(Δελτίο Τύπου)