ethea_logo.jpg Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι το προγραμματισμένο για την Δευτέρα 25 Μαΐου σεμινάριο νέων αγωνιζομένων, αναβάλλεται για την επόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στα εντευκτήρια της ΕΛΠΑ (Μεσογείων 395, Αγία Παρασκευή, 3ος όροφος) από 17:00 – 20:30.


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας της 14ης Μαίου, με την οποία κάναμε γνωστό ότι ο αγώνας Dragster της 24ης Μαΐου στο Πολύκαστρο δεν εγκρίθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και επομένως και από την ΕΘΕΑ, υπενθυμίζουμε στους αγωνιζόμενους τα εξής:
Με την έκδοση αγωνιστικής άδειας από την ΕΘΕΑ, οι αγωνιζόμενοι ασφαλίζονται για προσωπικό ατύχημα σε όλους τους αγώνες που έχουν την έγκριση των Αστυνομικών Διευθύνσεων και της ΕΘΕΑ. Η συμμετοχή αγωνιζομένου σε αγώνα που δεν έχει την έγκριση των Αστυνομικών Διευθύνσεων και της ΕΘΕΑ, δεν καλύπτεται ασφαλιστικά από την ΕΘΕΑ.



EΓKYKΛIOΣ 20/ 2009
ΘEMA: Τροποποιήσεις Γενικών Κανονισμών

Στα άρθρα 26 του Γενικού Κανονισμού Ράλλυ, 20 του Γενικού Κανονισμού Αναβάσεων και 23 του Γενικού Κανονισμού Ταχύτητας καταργούνται οι παράγραφοι που αναφέρονται στην σύμπτυξη των κλάσεων όταν οι εκκινήσαντες είναι λιγότεροι από τρείς (3).
Αντί αυτών των παραγράφων προστίθεται η εξής: «Για την απονομή των επάθλων αν σε κάποια κλάση των ομάδων Ν, Α, ΕΕ, και Ιστορικά εκκινήσουν λιγότερα από τρία (3) αυτοκίνητα, σε κάθε μία από αυτές, τότε η κλάση αυτή δεν συμπτύσσεται με την ή τις αμέσως ανώτερες.»