Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Παλάδιο στις 27-28 Νοεμβρίου 2009, αγώνα που θα πραγματοποιήσει την παρθενική εμφάνιση στις ελληνικές ειδικές διαδρομές το νέο Peugeot 207 R3T. Πρόκειται για τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, που διεξάγεται σε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές. Το επίκεντρο του αγώνα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης του Δήμου Λιοσίων, καθώς οι 4 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής. 
Αυτή τη φορά οδηγός της ομάδας μας δεν θα είναι ο Γιώργος Γκάλλο, αλλά ο Δημήτρης Αμαξόπουλος.
Το Νέο Peugeot 207 κατηγορίας R3Τ, είναι το μικρό ξαδερφάκι του επιτυχημένου και παγκόσμιου πρωταθλητή στο IRC, Peugeot 207 S2000. Το αυτοκίνητο θα το απολαύσετε στις γρήγορες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές του αγώνα ενώ θα έχετε την δυνατότητα να το δείτε από κοντά στην έκθεση μας για το διάστημα 16-26 Νοεμβρίου.

Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση δεν σταματάει όμως εδώ, αφού η ομάδα θα παρευρεθεί στον αγώνα των πρωταθλητών που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 14-15 Νοεμβρίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο λιμάνι του Πειραιά και η ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε θα εκπροσωπηθεί τόσο από τον Δημήτρη Αμαξόπουλο με το Peugeot 207 R3T όσο και από τον Γιώργο Γκάλλο με το Peugeot 206 KitCar.

Παράλληλα με τις παραπάνω εκδηλώσεις η ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε υποστηρίζει τον Δημήτρη Αμαξόπουλο και στους αγώνες που θα πραγματοποιήσει στην Ιταλία με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!

(Δελτίο Τύπου)