Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Kυριακή 31-1-2010 στις 11 το πρωί , η κοπή της πίτας της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Κορινθίας (Α.Λ.Α.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) στις εγκαταστάσεις της Club Hotel Casino Loutraki.
Mεγάλη ήταν η προσέλευση από τα μέλη και τους αγωνιζόμενους που για μια ακόμα φορά έδειξαν πως στηρίζουν και βοηθούν της προσπάθειες του Δ.Σ της Λέσχης.  









Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού Σωκράτης Τόγιας , ο Αντιδήμαρχος Κορινθιών Γιάννης Ανδρέου , ο Πρόεδρος της ΕΘΕΑ Μανώλης Χαλιβελάκης ,ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ Γιώργος Κοσμόπουλος , η αντιπρόεδρος της ΑΛΑ Καίτη Κυρίτση , ο Βασίλης Βασιλείου και ο δημοσιογράφος Στράτος Φωτεινέλης.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Προέδρου Γιώργου Σωτηρόπουλου που έκανε μια μικρή αναφορά στην χρονιά που πέρασε και παρουσίασε τους αγώνες που η Λέσχη έχει αναλάβει για το 2010. Ακολούθησε η απονομή πλακετών ξεκινώντας από την Καίτη Κυρίτση ,το ΔΣ την τίμησε για την προσφορά της και την βοήθεια της από τα πρώτα βήματα της Λέσχης έως σήμερα .

Βραβεύτηκαν επίσης οι Ανδρέας Μπάσδελης, Θεοδόσης Δελώτας και Γιάννης Καραντάνας για την σημαντική βοήθεια τους στις διοργανώσεις του 2009 .

Στην συνέχεια τιμήθηκαν οι αγωνιζόμενοι που διακρίθηκαν :
Ο Λάμπος Αθανασούλας για την μεγάλη του επιτυχία τόσο στο Ραλι Ακρόπολις όσο και στην Ισπανία .
Οι Περικλής Κοτσίκης - Κώστας Φούκης για την 2η θέση στην Α/5 του πρωταθλήματος .
Οι Εντυ Δριστόπουλος - Θανάσης Κρασούλης για την 2η θέση στα 2000κε του Κυπέλλου Σπριντ .
Και οι Σπανός Διονύσης -Γκόντοβος Σωτήρης για την ομάδα με τις περισσότερες συμμέτοχες στο περσινό πρωτάθλημα .

Τέλος μετάλλια-ενθύμια απονεμήθηκαν σε όλους τους αγωνιζόμενους της Λέσχης που πήραν μέρος σε αγώνες την χρονιά που πέρασε .

Το τυχερό φλουρί πήγε στο Δήμαρχο Σαρωνικού Σωκράτη Τόγια ,που κέρδισε μια συνδρομή της Λέσχης και ένα dvd προσφορά της εταιρία Παναγιωτόπουλος Video .

Tέλος η εκδήλωση έκλεισε με μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση - τοποθέτηση από τον Πρόεδρο του ΣΟΑΑ Γιώργο Κοσμόπουλο