Στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΟΡΦΕΑΣ της Καλαμπάκας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων το Σάββατο το βράδυ.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν μέλη και φίλοι της Λέσχης που για το 2013 έχει προγραμματίσει μια σειρά από δραστηριότητες μεταξύ των οποίων, αγώνα ράλλυ για το καλοκαίρι. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Λύπα που ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχία στην πορεία της Λέσχης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο έτερος αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Παπαχρήστος ενώ στην συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο πρόεδρος της ΑΛΑΜ κ. Βασίλης Πρέβεζας έκανε ένα μικρό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες δράσεις για το 2013.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ.κ Μπάμπης Γαζετάς και Γιώργος Χασιώτης που είχαν κερδίσει την 1η θέση στο περσινό αγώνα της ΑΛΑΜ καθώς και ο κ. Γιάννης Ακράτος που έτρεξε με τα χρώματα της ΑΛΑΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Και οι τρεις προαναφερθέντες ορίστηκαν επίτιμα μέλη της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Μετεώρων.

Η βραδιά περιελάμβανε καλό φαγητό από πλούσιο μπουφέ που ετοίμασε η κουζίνα του ξενοδοχείου ΟΡΦΕΑΣ καθώς και μουσική από τον DJ Άγγελο Σγάρα.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο άρθρο του Καλαμπάκα City.