ethea_logo Η ΕΘΕΑ, στη συνεδρίασή της την Τρίτη 10 Απριλίου 2007, αποφάσισε τα εξής:

1. Αναστέλλει επ’ αόριστον την ισχύ της αγωνιστικής άδειας του κ. Αλέξανδρου Ρουστέμη, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στην Ανάβαση Πιτίτσας την 1η Απριλίου 2007

2. Αναστέλλει επ’ αόριστον την ισχύ της αγωνιστικής άδειας του κ. Πέτρου Μαγγερίδη, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο Ράλλυ Σπριντ Σπάρτης την 1η Απριλίου 2007
  3. Αναστέλλει για 6 (έξι) μήνες (έως 9 Οκτωβρίου 2007) την αγωνιστική άδεια του κ. Αλέξανδρου Δαριβιανάκη και αποσύρει την παροχή χορηγίας για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον παραπάνω οδηγό. Απαγορεύει, επίσης, επ’ αόριστον την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους του κ. Διογένη Δαριβιανάκη, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον αγώνα Καρτ την 18η Μαρτίου 2007.

4. Παραπέμπει τον κ. Ιωάννη Τσιώρη στη Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΘΕΑ εξαιτίας της τεχνικής παράβασης στο αυτοκίνητό του, κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακού Ράλλυ την 17η και 18η Μαρτίου 2007.

5. Αποφασίζει την προσμέτρηση της Ανάβασης Πιτίτσας με βάση τα αποτελέσματα του Α’ Σκέλους, αποδίδοντας στους αγωνιζόμενους το 50% των βαθμών που προβλέπει η προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2007.

6. Αποφασίζει την αναβολή του αγώνα Dragster του προσεχούς Σαββατοκύριακου στο Ελληνικό, αφού προέκυψε ανυπέρβλητο διοικητικό κόλλημα σχετικό με την έκδοση της άδειας λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης του χώρου του αγώνα.

Δελτίο τύπου ΕΘΕΑ