ΣΟΑΑΒΕ Το ΔΣ του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε βλέποντας το δελτίο τύπου της ΑΛΑΜΑΠ και της απρόβλεπτης επίθεσης κατά του προέδρου του συνδέσμου απαντά στις ανακρίβειες του κυρίου Καραντάνα για τις αιτίες που αναφέρει για την αναβολή του αγώνα του.
Το μονό πράγμα που έκανε ο σύνδεσμος ήταν όπως όφειλε να ενημερώσει το μοναδικό μέλος του που θα συμμετείχε στον αγώνα για την αναβολή του (κάτι που έκανε ο ίδιος ο κ.Καραντάνας σε άλλους ) δίνοντας του την δυνατότητα να συμμετέχει έγκυρα στο Ράλλυ Δημόκριτος.
Ο κύριος Καραντάνας ακολουθώντας τη γνωστή τακτική επιτίθεται και κατηγορεί σύνδεσμο - λέσχες - αγωνιζομένους για την αναβολή του αγώνα του χωρίς να κάνει μια αυτοκριτική για τον ίδιο και να αναρωτηθεί γιατί το 2005 είχε 86 συμμετοχές και τώρα 28.
Ενώ όλες οι λέσχες της Ελλάδος έχοντας 28 συμμετοχές (όπως ο ίδιος ανέφερε τον αριθμό αυτό στον Πρόεδρο μας) κάνουν τον αγώνα τους σεβόμενοι τους αγωνιζομένους (βλ. Ράλλυ Θερμαϊκού) ο κύριος Καραντάνας θεώρησε ότι αυτός ο αριθμός συμμετοχών τον προσβάλει και ότι έπρεπε να έχει πάνω από 86 γι’ αυτό τι πιο εύκολο να τον ακυρώσει μην υπολογίζοντας τους αγωνιζόμενους και τις ετοιμασίες που είχαν κάνει.
Τέτοιου είδους ενέργειες και δελτία τύπου προσβάλουν τόσο τους αγωνιζόμενους όσο και το μηχανοκίνητο αθλητισμό και πρέπει να καταδικάζονται.

Από το Δ.Σ του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε