soaa.gif Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σ.Ο.Α.Α. σε συνεργασία με τους εντεταλμένους ιατρούς της Ε.Λ.Π.Α. θα διοργανώσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης δύσκολων περιστατικών κατά την διάρκεια των αγώνων. Πρόθεση του συνδέσμου είναι στην προσπάθεια αυτή να συμμετέχουν οδηγοί, συνοδηγοί, οργανωτές, μηχανικοί και γενικότερα όσοι ασχολούνται ενεργά με τους αγώνες αυτοκινήτου και κάρτ, αλλά και φίλοι του χώρου.
Στην εκδήλωση θα διανεμηθεί για πρώτη φορά έντυπο υλικό που αφορά την ασφάλεια των αγώνων και εκδίδει ο Σ.Ο.Α.Α.
Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες παρακαλούμε δηλώστε μας την πρόθεση συμμετοχής σας στα τηλέφωνα του Σ.Ο.Α.Α. 210-7754186 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Όσον αφορά την κυριακάτικη εκδήλωση της χωμάτινης επίδειξης στην πίστα του παραλληλοδρομίου στο Σπαθοβούνι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σ.Ο.Α.Α. θα λαμβάνει την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 15:00-17:30 και 19:00-23:00 μ.μ και την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 19:00-23:00 μ.μ. πρόθεση δήλωσης συμμετοχής στο τηλ. 210-7754186 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εκδήλωση που θα έχει την μορφή της μαζικής προπόνησης, μακριά από το άγχος των χρονομέτρων, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόθεση συμμετοχής γνωστών πρωταθλητών του χώρου μας ενώ παράλληλα θα είναι εντυπωσιακή και η ποικιλία των οχημάτων που θα συμμετέχουν (Ν, Α, ιστορικά, χωμάτινα φορμουλάκια κ.α.).
Έμφαση στην εκδήλωση θα δοθεί στην επικοινωνία με τους φίλους του χώρου όπου μεταξύ των παρισταμένων θα κληρωθεί κάποιος αριθμός προκειμένου να συνοδηγήσει στην πίστα του παραλληλοδρομίου.

(Δελτίο τύπου)