ΣΟΑΑ Όσον αφορά την εκδήλωση που οργανώνει ο Σύνδεσμός μας στο Παραλληλοδρόμιο στο Σπαθοβούνι στις 10.08.2008, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω: Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. Θα παρακαλούσαμε τους συναθλητές μας να βρίσκονται στην πίστα έως τις 09:30.
Η διαδικασία της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει 2-3 δεκάλεπτα οδήγησης σε γκρουπ αγωνιζομένων και στην συνέχεια θα ακολουθήσει κλήρωση θεατών προκειμένου ορισμένοι να συνοδηγήσουν σε αυτοκίνητα που θα βρίσκονται στην διαδικασία προπόνησης.
Μεταξύ των αγωνιζομένων θα κληρωθεί μια δωρεάν συμμετοχή στο 28ο Seat Kotsikis Rally Sprint που διοργανώνει η ΑΛΑΚορινθίας στις 24 Φεβρουαρίου.

Σκοπός του Σ.Ο.Α.Α. είναι μέσω της εκδήλωσης να δώσει έμφαση στην σύσφιξη σχέσεων τόσο μεταξύ των αγωνιζομένων όσο και μεταξύ αγωνιζομένων και φίλων των αγώνων αυτοκινήτου. Η πρόσκληση συνεπώς είναι ανοικτή για όλους τους αγωνιζόμενους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, αλλά και για όλους τους λάτρεις των αγώνων όπου στο περιθώριο της εκδήλωσης θα έχουν κάθε ευχέρεια να ενημερωθούν και να έρθουν πολύ κοντά σε λεπτομέρειες των αγώνων, τόσο από τους οδηγούς όσο και από την εκπροσώπηση του συνδέσμου μας.

(Δελτίο Τύπου)