aoth.gif Το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ., η Οργανωτική Επιτροπή του 42ου Ράλλυ ΔΕΘ και εγώ προσωπικά αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους Κριτές, Ενδιαμέσους, πλοηγούς, Τεχνικούς Εφόρους για την άμεση ανταπόκριση τους στην πρόσκληση μας να μας βοηθήσουν στην Οργάνωση του Ράλλυ ΔΕΘ.
Η προθυμία τους συγκινητική εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι οι περισσότεροι έχουν πάνω από 20-30 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε όλους τους αγώνες του Α.Ο.Θ. και δεν έχουν λείψει από καμία διοργάνωση μας.
Η βοήθεια τους ουσιαστική σε κάθε θέση που τους αναθέτει η Οργάνωση, τυπικοί και συνεπείς, ευγενικοί και εξυπηρετικοί, τίμιοι και ηθικοί, τους κάνει ακόμη πιο πολύτιμους για την στελέχωση μιας Οργάνωσης.

Σημειώνω δε ότι δεν είναι μόνο Μέλη του Α.Ο.Θ. αυτοί που βοηθούν αλλά και Μέλη των Λεσχών της Βορείου Ελλάδος όπως (της Λ.Α.Βεροίας, του Σ.Μ.Α.Κ, της Α.Λ.Ε.Ξ., του Club 4χ4 ΣΤΕΒΕ, της Λ.Α.Μ.Σ., του Ο.Φ.Α.Α) του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. και απλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η αγάπη όλων αυτών των ανθρώπων και η συμμετοχή τους σε κάθε διοργάνωση δίνει στον Οργανωτή την εξασφάλιση για την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και στους αγωνιζόμενους την σιγουριά ότι η προσπάθεια τους αποτυπώνεται στην πραγματική της διάσταση.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας γιατί είστε πραγματικά μοναδικοί.

Από : το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ., την Οργανωτική Επιτροπή και την Σοφία Χαριζώνα