Η 1η έκθεση

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος για δεύτερη χρονιά φέτος θα διοργανώσει την 2η Έκθεση φωτογραφίας και Αγωνιστικών Αυτοκινήτων.

Για φέτος η μορφή της διοργάνωσης θα αλλάξει σε πολλούς τομείς ώστε να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με σκοπό την μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου ενώ ελπίζουμε να καθιερωθεί κάθε χρόνο ως θεσμός πλέον.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι πλέον διήμερη και θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Φεβρουαρίου. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί θα είναι η αποθήκη 8 η οποία βρίσκεται και αυτή μέσα στον ΟΛΘ. Θα υπάρχει μια ανοικτή έκταση ακριβώς δίπλα στην αποθήκη στην οποία θα δημιουργηθεί μια μικρή «ειδική διαδρομή» στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα ενώ θα μπορούν να οδηγήσουν και ορισμένα μοντέλα test drive. Επίσης στον ίδιο χώρο θα υπάρχει το SKID CAR της σχολής ασφαλούς οδήγησης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Ε. Image

Σαν κλείσιμο του διημέρου θα γίνουν και πάλι όπως και πέρυσι οι ετήσιες απονομές του Μακεδονικού Κυπέλλου ΣΟΑΑΒΕ. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10 π.μ. έως και τις 10 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος σε μια προσπάθεια να δώσει στα μηχανοκίνητα σπορ την αίγλη και λάμψη που τους αξίζει, κάνει αυτή την εκδήλωση με σκοπό να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στους αγώνες αυτοκινήτου και κατ’ επέκταση στο αυτοκίνητο και στα πράγματα που το συνοδεύουν.