Μπεσλίδης - Νάνος Με 43 πληρώματα να συμμετέχουν και 31 να τερματίζουν έκλεισε στην Δράμα η αυλαία του προτελευταίου γύρου του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. Ένας δύσκολος αγώνας με μία ειδική διαδρομή που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και αντιπαραθέσεις σχετικά με θέματα που αφορούν την ασφάλεια. Ανάμεσα στα 31 τυχερά ζευγάρια του τερματισμού και το VW Golf III Kit Car των Μπεσλίδη-Νάνο. Το πλήρωμα παρά τα προβλήματα πρόσφυσης που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια και των δύο περασμάτων κινήθηκε στο όριο και μερικές φορές πέρα από αυτό.
Γιάννης Μπεσλίδης Το θέαμα ήταν για τους εκατοντάδες θεατές εντυπωσιακό είχε όμως αντίκτυπο στους χρόνους. Έτσι η συγκομιδή από το 2ο Σπριντ Δράμας ήταν μία τρίτη θέση στην κατηγορία πάνω από 200 κ.εκ. αλλά και στην γενική κατάταξη. Επόμενος αγώνας για πλήρωμα και αγωνιστικό, που για άλλη μία φορά είχε τα λαχταριστά μήλα στο καπό, είναι το Ράλλυ «Δημόκριτος» στην Αλεξανδρούπολη στις 8&9 Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες από αγώνες (ελεύθερες προς δημοσίευση) όπου συμμετέχει η ομάδα μας μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: www.fotki.com/BeslidisTeam

(Δελτίο Τύπου)