Θωμάς Βασιλειάδης ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΩΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Αναγκάζομαι να δώσω συνεχεία με αυτήν μου την επιστολή, στην αρχική μου προσπάθεια που έγινε με την πρώτη μου επιστολή που κοινοποιήθηκε προς τα μέσα ΜΜΕ αλλά και στην αρχή του σπορ την Εθνική Επιτροπή Αγώνων της Ε.Λ.Π.Α, σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους αγώνες τις Βόρειας Ελλάδας και υπεύθυνος είναι ο κύριος Σάββας Μαυροματίδης, για να μπορέσω να βοηθήσω με το δικό μου λιθαράκι τους αγώνες της Βορείου Ελλάδος όπως μπορώ καλύτερα.
Όπως και στην πρώτη μου επιστολή που μάλλον, φαίνεται ότι δεν έγινε αντιληπτό ότι αναφερόμουν σε έναν συγκεκριμένο, κύριο των Ελληνικών Αγώνων Βορείου Ελλάδος που από την θέση που κατέχει πιστεύω, ότι οι προσωπικές του αντιλήψεις που έχει αλλά και πράττει για διάφορα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους Αγώνες της βορείου Ελλάδος σε συνδυασμό με την απρεπή συμπεριφορά του, προς μερικούς αγωνιζόμενους αλλά και στελέχη των διαφόρων Λεσχών, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα προς συζήτηση. Αυτός δεν είναι άλλος από τον κύριο Σάββα Μαυροματίδη (Πρόεδρο του ΔΣ του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.) που, Ζητώ για ακόμα μια φορά από τα αρμόδια όργανα, των αγώνων και κατά συνέπεια της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων να τεθεί ως σοβαρό θέμα προς συζήτηση η όλη του αυτή συμπεριφορά!

Είναι τουλάχιστον προκλητικό το γεγονός, να συνδέει το ΔΣ του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε την προσωπική μου γνώμη ,αλλά και τοποθέτηση προς το άτομο του κύριου Σάββα Μαυροματίδη ως επίσης ακούγεται και άκομψο το γεγονός στο ότι το ΔΣ του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε πιστεύει ότι αυτή μου η κίνηση έχει να κάνει με την προσωπική επίθεση κατά του εκπροσώπου του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε! Κύριοι οι σημαντικές διαφωνίες που έχω, ως προς το άτομο του κύριου Σάββα Μαυροματίδη και των διάφορων ενεργειών του, έχουν να κάνουν με τον ίδιο ,ως προσωπικότητα και όχι ως την θέση του θεσμικού - Συνδικαλιστικού παράγοντα που δίνει η θέση του προέδρου του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε που ως Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκίνητων Βόρειου Ελλάδος τιμώ και βοηθώ μιας που πιστεύω σε αυτόν τον Θεσμό. Κύριοι επίσης θεωρώ χρέος μου ως πλήρωμα του συγκεκριμένου αγώνα (Θ.Κοσμιδη-Θ.Βασιλειαδη στο ράλι σπριντ Δράμας 2008) να αποκατασταθεί η πάσα αλήθεια για το γεγονός του πολύ δυσάρεστου ατυχήματος που όλοι ζήσαμε. Να τονίσω το εξής.

Κύριοι αγωνιζόμενοι αλλά φίλοι του μηχανοκινήτου αθλητισμού ως πλήρωμα πρώτα και μετέπειτα, παραδεχτήκαμε σε όλους τους κοντινούς μας ανθρώπους ότι το λάθος ήταν δικό μας για την πορεία του αυτοκίνητου μας και πρώτα ο Θεός, την πρώτη ευθύνη φέρουμε εμείς !

Για το θέμα του γνωστού σε όλους σικέην, όλοι γνωρίζουμε για ποιο λόγο τοποθετείτε σε συγκεκριμένα σημεία της ειδικής του αγώνα. Θεωρώ όμως απαράδεκτο ότι μετά το σοβαρό ατύχημα μας να τοποθετείτε έτσι το ΔΣ του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε , μιας που γνωρίζει ότι ως Πρόεδρος του κύριος Σάββας Μαυροματίδης, αντί να δημιουργεί προβλήματα στους ανθρώπους της λέσχης της Δράμας με θέματα που αφορούν την λέσχη και τους αγωνιζόμενους και μόνο αυτούς, με την ανάρμοστη συμπεριφορά του, θα έπρεπε μιας και που του δίνετε η ευκαιρία ως Συνδικαλιστικός παράγοντας να ελέγξει την διαδρομή αλλά και την κατάσταση του σικέην, από πλευράς αντοχής και δεσίματος των εν λόγο ελαστικών! Ως όφειλε και όχι μετέπειτα να κρίνει σε γραπτούς λογούς αλλά και σε ραδιόφωνα τις κινήσεις των αρμόδιων, που δεν έχουν την δυνατότητα να αντιδράσουν γρήγορα και εγώ ερωτώ αν ήταν ο κύριος Σάββας Μαυροματίδης υπεύθυνος ασφαλείας θα είχε τοποθετηθεί έτσι για το συμβάν; Την απάντηση μάλλον την γνωρίζετε όλοι!

Επίσης εσείς οι ίδιοι ως ΔΣ του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε , μόνοι σας λέτε για τα διάφορα προβλήματα του χώρου του σικέην αλλά και με τον κριτή που δεν ήταν στην σωστή του θέση, μονοί σας δηλαδή κατηγορείτε τον εαυτό σας για το ότι δεν πράξατε, ως συνδικαλιστικά όργανα! Αυτό φυσικά το λέτε εσείς, γιατί ποτέ δεν ρωτήθηκε η άλλη πλευρά ως διοργανώτρια λέσχη ίσως διότι από όσο γνωρίζω, να πράγματα και γεγονότα δεν έχουν έτσι ακριβώς και μάλλον δεν σας συμφέρει ως ΔΣ του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε! Σε ότι αφορά το σοβαρό θέμα που σκαλίσατε με το ζήτημα του ότι εγώ προσωπικά, ως πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκίνητου Βέροιας είχα τοποθετήσει στο αγώνα του ράλι Φίλιππος 2007 σικέην με ελαστικά , μου δίνετε την ευκαιρία να δώσω στον κόσμο των αγώνων κάποια στοιχεία! Την εποχή εκείνη εσείς ήσασταν αυτός που μου προτείνατε να βάλω ελαστικά ως σικέην ! ενώ εγώ διαφωνούσα από την πρώτη στιγμή για την ποιότητα των ελαστικών και μιλούσα για πλαστικά προστατεύτηκα και ευτυχώς, δεν σας ξανά άκουσα βάζοντας στον αγώνα του 2008 από αυτά τα πλαστικά και πιο ασφαλή μέσα! Είναι απίστευτο το ότι έρχεστε με αυτήν την επιστολή να πείτε εσείς οι ίδιοι αλλά, για να μην κάνω λάθος εσείς ο ίδιος κύριε Σάββα Μαυροματίδη το ότι <<σίγουρα τα ελαστικά δεν είναι και το κατάλληλο υλικό για τα σικέην>> απίστευτο! Κι όμως δεν έχετε καθόλου ντροπή! To θέμα του ασθενοφόρου αντί να ευχηθούμε πρώτα ο Θεός για το ότι δεν συνέβη, κάτι πιο σοβαρό σπεύσατε να θέσετε την διοργανώτρια λέσχη προ του ευθυνών της, όντας γνωρίζοντας ότι δεν ξεκινάει ένας αγώνας αν δεν υπάρχει ασθενοφόρο με άδεια λειτουργίας ασθενοφόρου, αλλά και γιατρός εντός αυτού ή στον αγώνα αντί να το ελέγξετε και αυτό, μετά από το συμβάν το θέσατε ως πρόβλημα.Ερωτώ αν δεν γίνονταν το ατύχημα ,θα το είχατε θέσει ως πρόβλημα ;Προς κάθε αποκατάσταση της αλήθειας ,ο γιατρός ήταν εκεί ,αλλά ο άνθρωπος όπως τον είχα ρωτήσει, ήταν αδύνατον να κατέβει γρήγορα στο σημείο,εδώ να σημειωθεί ότι εγώ προσωπικά όταν πήγα εκεί στο σημείο έκανα να κατέβω 15 λεπτά. Αλλά είναι καιρός μερικά πράγματα αλλά και γεγονότα να τα μάθουν οι Έλληνες αγωνιζόμενοι!

Δεν περίμενα ποτέ αυτήν την αντιμετώπιση στην ερώτηση σας για το που βρήκα εγώ ως Θωμάς Βασιλειάδης την εμπειρία να διοργανώνω αγώνες ! Το θεωρώ τουλάχιστον ασέβεια και δεν σας επιτρέπω ! να μιλάτε έτσι για τις τόσες προσπάθειες που έχουμε καταβάλλει ως λέσχη Αυτοκίνητου Βέροιας για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε αγώνες και θεωρώ υποχρέωση να μιλήσω για τον αγώνα, που κάνουν οι τόσες λέσχες! Είναι ντροπή ένα συνδικαλιστικό όργανο των οδηγών αγώνων να μιλάει και να τοποθετείτε έτσι κατά των λεσχών, ενώ έπρεπε να είναι βοηθός αυτών! Με αυτήν την στάση σας κύριε Σάββα Μαυροματίδη ποιους εξυπηρετείτε, μήπως είναι κάτι πιο απλό ,την προσωπική σας προβολή;

Σας τονίζω ότι έχω και εγώ αρκετά στοιχεία από μαρτυρίες ανθρώπων ,στελεχών λεσχών αλλά και προσωπικών στοιχείων για τα όσα λέω και παραθέτω. Θέλω να γνωρίζετε ότι ως Θωμάς Βασιλειάδης δεν θα επιτρέψω την συνεχεία όλης αυτής της προσπάθειας που κάνουν μερικοί αλλά κυρίως ο κύριος Σάββας Μαυροματίδης που με τις ενέργειες του δημιουργεί προβλήματα στην διεξαγωγή των αγώνων αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΘΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ