laberoias.gif Απάντηση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας σχετικά με την επιστολή - απάντηση του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε στις 22/10/08 προς την Λέσχη. Η ΛΑΒ αναγκάζεται να πάρει θέση απαντώντας στην επιστολή-επίθεση του Δ.Σ του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε, το οποίο πήρε την αφορμή από την πρώτη επιστολή του κ. Θωμά Βασιλειάδη.
Αγαπητοί κύριοι, και Λέσχες Βορείου Ελλάδος.

Είναι ΑΔΙΚΟ! Αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της!
Φαίνεται μάλλον ότι κάποιοι κύριοι ή δεν ξέρουν να διαβάζουν, ή παρερμηνεύουν τα γεγονότα όπως αυτοί νομίζουν, προς ίδιον όφελος ίσως! Αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει και ο πιο απλός πολίτης αυτής της χώρας, άρα και όλοι όσοι απαρτίζουν την οικογένεια των Ελληνικών αγώνων αυτοκίνητου, σε όποια θέση και αν βρίσκονται. Γι' αυτό σπεύσατε μάλλον κύριοι να στείλετε και δεύτερη επιστολή γιατί καταλάβατε το λάθος σας! Είναι αυτονόητο ότι στην πρώτη επιστολή που είχε στείλει ο Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκίνητου Βέροιας, κ. Θωμάς Βασιλειάδης πουθενά και το τονίζουμε πουθενά, δεν εννοείται ή συνδέεται η προσωπική καθαρά γνώμη, που είχε εκφράσει ο κ. Θωμάς Βασιλειάδης για το πρόσωπο του κ. Σάββα Μαυροματίδη, κατά την επίθεση που επικαλείστε ότι διέπραξε εναντίον του εν λόγω κυρίου. (από πότε δεν μπορεί κάποιος, να εκφέρει μια προσωπική γνώμη και να αναλάβει τις ευθύνες του;). Μάλλον κύριοι παρερμηνεύσατε το ότι ο κ. Θωμάς Βασιλειάδης είναι και πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας ή δεν διαβάσατε καλά την επιστολή, όπου αναφέρετε καθαρά στο όνομα του κ. Σάββα Μαυροματίδη και κατά συνέπεια στις κινήσεις, γνώμες και απόψεις του κυρίου αυτού! Άρα πράξατε ατόπημα απαντώντας στον κ. Θωμά Βασιλειάδη ως Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε! ΜΗΠΩΣ τονίζουμε ΜΗΠΩΣ εσείς είστε αυτοί, που πίσω από το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε, προσπαθείτε να καλύψετε προσωπικές αδυναμίες του κ. Σάββα Μαυροματίδη; Διότι όποιος νοήμων άνθρωπος διαβάσει την πρώτη επιστολή - απάντηση, θα καταλάβει ότι πουθενά δεν παίρνει θέση ο εν λόγω κύριος για τα όσα του καταλογίζουν ως Σάββας Μαυροματίδης, παρά μόνο ως Δ.Σ. του. Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι για όλα αυτά τα γνωρίζουν τα μέλη του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε! Τα γνωρίζουν όμως; Δηλαδή όσα γεγονότα διαδραματίστηκαν και δημιούργησε η συμπεριφορά του κ. Σάββα Μαυροματίδη για τον συγκεκριμένο αγώνα (Ράλι σπριντ Δράμας) και μετέπειτα για την συνολική αντιμετώπιση που είχαν αγωνιζόμενοι, Πρόεδροι Λεσχών και άνθρωποι που πραγματικά, προσφέρουν εθελοντικά, εις βάρος των προσωπικών τους υποχρεώσεων! Και όχι όπως κάποιοι άλλοι κύριοι που τους ενδιαφέρει μόνο η προβολή τους ως ατομικές προσωπικότητες, εις βάρος όλων των άλλων! Με οποιοδήποτε μέσον!

Να είστε πιο προσεκτικοί!
Κύριοι του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε, εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί για όσα γράφετε! Διότι αντιπροσωπεύετε ένα μέρος των Οδηγών Αγώνων της Βορείου Ελλάδας! Μην σπεύδετε, όπως πράττετε συνεχώς, να απαντήσετε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Είναι πολύ μεγάλο ρίσκο άρα και ευθύνη, για τα όσα γράφετε, ειδικά με το ότι, εμείς ως Λέσχη Αυτοκίνητου Βέροιας έχουμε πράξει «ψεύδη», «ανακρίβειες» αλλά και την προσπάθεια να σπιλώσουμε και να διασπάσουμε των χώρο των αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα! ΠΡΟΣΕΞΤΕ διότι υπάρχουν, μαρτυρίες από γεγονότα, αποδείξεις αλλά και άλλα σοβαρά στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας, από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει, στην όχι και τόσο καλή συμπεριφορά του Προέδρου του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.! Κύριοι, το ότι τόσο καιρό δεν μιλάμε ή δεν γράφουμε σημαίνει ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που μάλλον δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα, στον χώρο των αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα! Αλλά ως εδώ!! Αν συνεχίσετε με αυτήν την πολιτική, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα, να είστε σίγουροι ότι στην συνέχεια θα βρείτε μπροστά σας ολοένα και περισσότερες διαφορετικές γνώμες, που απορρέουν από την αγανάκτηση που δημιουργείτε στον κόσμο των αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα!

Για την ιστορία του υπεύθυνου ασφαλείας.
Κύριοι είναι ποτέ δυνατόν να σας το τονίζουμε συνεχώς, για το ότι πρέπει να διαβάσετε ξανά καλά την πρώτη επιστολή του Πρόεδρου της Λέσχης Αυτοκίνητου Βέροιας κ. Θωμά Βασιλειάδη; Πουθενά δεν αναφέρεται για το ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε κ. Σάββας Μαυροματίδης, ήταν υπεύθυνος ασφαλείας στον συγκεκριμένο αγώνα (ράλι σπριντ Δράμας 2008), παρά μόνο στο γεγονός ότι, τις προσωπικές του αντιλήψεις, προσπαθεί να επιβάλλει στις Λέσχες, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο καιρό! Φυσικά αυτό είναι μια διαπίστωση του Προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας, κ. Θωμά Βασιλειάδη, που είχε το θάρρος και την προσωπική βούληση να το θέσει ως θέμα προς συζήτηση και όπου έπρεπε να απαντήσει ο κ. Σάββας Μαυροματίδης και όχι να μείνει στο γεγονός ότι στον συγκεκριμένο αγώνα δεν ήταν αυτός ο Υπεύθυνος Ασφαλείας! ΜΗΠΩΣ κύριε Σάββα Μαυροματίδη θέλετε με αυτήν σας την κίνηση, να αποφύγετε τα τυχόν σας λάθη ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε; Εννοούμε δηλαδή το γεγονός ότι, με το να βρίσκεστε σε αυτήν τη θέση σας δίνετε η ευκαιρία να «ελέγχετε» για τυχόν λάθη ως προς την διεξαγωγή του εκάστοτε αγώνα, διότι εκπροσωπείτε όπως είπαμε πριν ένα μέρος των αγωνιζομένων στην Βόρεια Ελλάδα! Μια τέτοια ευθύνη δεν αναλογεί στα τόσα καθήκοντα του Πρόεδρου του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε; Γιατί λοιπόν, ή που οφείλεται ότι είναι μονόπλευρη αυτή σας η προσοχή, σε διάφορα σοβαρά θέματα που αφορούν ελλείψεις; Γιατί μετά από την τέλεση του αγώνα ασχολείστε για αυτά και όχι πριν; Τα ξεχνάτε μήπως; Και τα θυμάστε τότε; Για ποιον σκοπό; Δεν μας είπατε όμως και σε τι εξυπηρετεί αυτός ο σκοπός;

Προς το ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε :
Κύριοι του ραδιοφώνου του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε τα εξής: Όταν δηλώνετε ότι το συγκεκριμένο ραδιόφωνο είναι το μέσο όπου δίνει την απεριόριστη δυνατότητα σε αγωνιζομένους και οργανωτές να προβάλλουν εαυτούς και έργο, μάλλον και συγνώμη που σας το τονίζουμε δεν γνωρίζετε πως λειτουργεί ένα μέσο Μ.Μ.Ε, αλλά και κυρίως αγνοείτε παντελώς τον ουσιαστικό λόγο ύπαρξής του. Δεν είναι ποτέ δυνατόν όταν ομιλείτε και τοποθετήστε για κάποιο σοβαρό θέμα, να αναφέρεστε σε ονόματα και προσωπικότητες ανθρώπων που δεν είναι παρόντες, αλλά και δεν βρίσκονται ούτε καν στο τηλέφωνο για να μπορέσουν να έρθουν σε αντιπαράθεση με τα επιχειρήματά τους. Εσείς αντί να σταματήσετε, συνεχίζετε να αφήνετε και άλλους, καθόλα αρμόδιους, να λένε ότι τους κατέβει εκείνη την ώρα, ή ότι είδαν ή άκουσαν ή από προσωπική τους εμπειρία! Αν είναι ποτέ δυνατόν σε σοβαρό μέσο - ραδιόφωνο, να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Μη μας πείτε ότι εμείς τους καλούμε στο τηλέφωνο να πάρουν θέση, αλλά αυτοί αρνούνται, διότι αυτό από μόνο του, είναι γεγονός ότι έπρεπε να διακόψετε την συζήτηση και ΟΧΙ να συνεχίσετε διαμορφώνοντας γνώμη στο ακροατήριό σας! ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ από εδώ και στο εξής, για το ό,τι ακούγεται στον αέρα, διότι το πρόβλημα που υπάρχει θα μεγαλώσει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες κινητοποιήσεις, από τα άτομα που θίγονται στα όσα λέγονται!

Η Βόρεια Ελλάδα στην ΕΘ.Ε.Α!
Εμείς, ως Δ.Σ. της Λέσχης Αυτοκίνητου Βέροιας, αδυνατούμε και δεν μπορούμε φυσικά να γνωρίζουμε το έργο που επικαλείστε, ότι δηλαδή, είναι προς όφελος η παρουσία ενός ανθρώπου από την Βόρεια Ελλάδα στην Επιτροπή της ΕΘ.Ε.Α. Είμαστε υπέρ σε αυτό το κομμάτι αλλά φυσικά όταν γίνεται με τον σωστό τρόπο, εφ όλης της ύλης, όπως απαιτεί αυτή η κίνηση. Με πολλά γεγονότα που έχουν γίνει όμως κατά διαστήματα και αφορούν και αυτό το ζήτημα, ως προς την λειτουργικότητά του, μας δίνετε η δυνατότητα να μπορούμε να έχουμε και εμείς όπως πολλοί άλλοι τις διαφορετικές μας απόψεις ή γνώμες πάνω σε αυτό το ζήτημα!

Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη!
Σχετικά με την αναφορά σας ότι άτομα υγιή σκεπτόμενα και με μεγαλύτερη πείρα στους αγώνες έχουν διαφοροποιηθεί από το ύφος και το περιεχόμενο της εν λόγω πρώτης επιστολής του κ. Θωμά Βασιλειάδη, σας τονίζουμε ότι ο κάθε ένας, είναι ελεύθερος να πράττει, να λέει, ή να γράφει ότι πιστεύει εκείνος, αρκεί να αναλαμβάνει και τις ευθύνες των πράξεών του! Κύριοι του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε, μάλλον έχετε μπερδέψει το τι λέτε και που το λέτε ή  που απευθύνεστε ή ακόμα στο γεγονός ότι μάλλον, δεν γνωρίζετε τι γράφετε, ή κάτι σας ξέφυγε προφανώς, από την σύγχυσή σας να προλάβετε να απαντήσετε! Τέλος, στο ποιος καλύπτεται πίσω από τον μανδύα του φορέα προς ίδιον όφελος, αφήστε τις εντυπώσεις, διότι μάλλον αυτό το έπραξε πρώτος κάποιος άλλος, ως Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε !

Κύριοι του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε θέλουμε να γνωρίζετε τα εξής :
Το ποιος πρέπει να θλίβεται και πρέπει να βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, αφήστε να το κρίνουν άλλοι. Ποιοί; Όλοι αυτοί οι απλοί άνθρωποι, οι ήρωες των Ελληνικών Αγώνων σε όποια θέση και αν βρίσκονται! Υποδείξεις δεν δεχόμαστε πόσο μάλλον όταν αυτές προέρχονται από ανθρώπους που διοικούν διάφορα σωματεία και έχουν να παρουσιάσουν λάθη, αλλά και λανθασμένες συμπεριφορές. Ως πότε όμως θα πρέπει να ανεχόμαστε αυτού του είδους τις συμπεριφορές; Και φυσικά, δεν αναφερόμαστε στο σύνολο των ανθρώπων των ελληνικών αγώνων! Γιατί κύριοι του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε, θέλουμε να γνωρίζετε ότι ως Λέσχη Αυτοκίνητου Βέροιας, και σας το τονίζουμε αυτό, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και τίποτε απολύτως με κανέναν, σε ότι αφορά στις σχέσεις μας με την Ε.Λ.Π.Α - ΕΘ.Ε.Α, πόσο μάλλον με όλες τις Λέσχες και κυρίως της Βορείου Ελλάδος, αλλά και με τον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Σας κάνουμε γνωστό όμως, ότι περιμένουμε τυχόν απάντησή σας με μεγάλο ενδιαφέρον και θα είμαστε εδώ για να αντικρούσουμε, με σοβαρά επιχειρήματα τα όσα θα λεχθούν ή γραφούν. Δεν φοβηθήκαμε και δεν φοβόμαστε κανέναν και για οποιοδήποτε λόγο, αφού πιστεύουμε ότι είμαστε μια σοβαρά σκεπτόμενη λέσχη. Αν κάποιοι κύριοι δεν μπορούν να καταλάβουν το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει ή που θα δημιουργήσουν στην συνέχεια, με τα λεγόμενά τους, τότε να είναι σίγουροι ότι ως Λέσχη Αυτοκίνητου Βέροιας, θα μας βρουν απέναντί τους! Ας ευχηθούμε όλοι μας, να μας έχει όλους καλά ο Θεός και να μας δίνει δύναμη για καλούς αγώνες!

Μετά τιμής το Δ.Σ της Λέσχης Αυτοκίνητου Βέροιας