Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Συλλόγου. Το παρόν έδωσαν παλαιά και νέα μέλη του ΣΜΑΚ και εκπρόσωποι της γειτονικής Αγωνιστικής Λέσχης Πτολεμαϊδας ενώ εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης, την εκδήλωση χαιρέτησε το ιδρυτικό μέλος του ΣΜΑΚ και τωρινός δημοτικός σύμβουλος, Χάρης Γελαδάρης.
Δώρο για τον τυχερό της βραδιάς ορίστηκε η δωρεάν συμμετοχή στο Σπριντ Κοζάνης ή μια συνδρομή μέλους, όμως τελικά το φλουρί έτυχε στο Σύλλογο.


Το.. τσίκνησαν για τα καλά!
Η βραδιά συνέχισε με.. τσίκνα αφού από νωρίς στήθηκε η απαραίτητη φουφου στο δρόμο και παρά το κρύο ο ψητάς της ημέρας έκανε θαυμάσια δουλειά. Τα τραπέζια στη λέσχη γέμισαν με κρέατα όλων των ειδών, κρασί και σαλάτες και το κέφι της παρέας ανέβηκε με μιας.

Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά με πολλές συζητήσεις για τα θέματα που αφορούν τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Την εκδήλωση κάλυψαν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τέλος ο ΣΜΑΚ υπενθυμίζει ότι τα γραφεία της λέσχης είναι ανοιχτά κάθε Πέμπτη βράδυ για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού της περιοχής που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.