Η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας πραγματοποιεί στις 11 και 12 Απριλίου την πρώτη της εκδήλωση που φέρει τον τίτλο ‘5ο Εαρινό Ράλλυ – 8ο Ράλλυ Λιμνών’ με προορισμό την όμορφη Καστοριά. Αφετηρία, ως συνήθως, θα είναι η πέριξ του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου περιοχή στην παραλία της Θεσσαλονίκης και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΑΡΝΙΣΣΑ – ΚΕΛΛΗ – ΒΕΥΗ – ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ – ΒΙΤΣΙ – ΟΞΥΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου και θα πραγματοποιηθεί ο τερματισμός το Σάββατο το απόγευμα.
Στη Δροσοπηγή, σε ανάπαυλα της εκδήλωσης το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δήμαρχος Περάσματος θα παραθέσει παραδοσιακό γεύμα στα μέλη της Λέσχης μας.

Την Κυριακή έχουμε προγραμματίσει επίσκεψη στο Μουσείο Παλαιοντολογίας – Παλαιοβοτανικής στο Νόστιμο Καστοριάς, 25 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Καστοριάς όπου βρίσκεται το πανέμορφο απολιθωμένο δάσος και θα ακολουθήσει γεύμα στην περιοχή όπου θα τιμηθούν οι χορηγοί μας και θα βραβευθούν οι νικητές της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τη Λέσχη μας στους κ.κ. Νομάρχη και Δήμαρχο Καστοριάς για την καταλυτική βοήθειά τους στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

(από lekam.gr)