Λέσχη αυτοκινήτου Νάουσας Η Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας στις 1 και 2 Αυγούστου 2009 διοργανώνει το πιο τρελό και το πιο απίστευτο Rally Show που έγινε ποτέ στη Βόρειο Ελλάδα!! Το Σάββατο 1 Αυγούστου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει Έκθεση Αγωνιστικών Αυτοκινήτων ενώ την Κυριακή 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί κλειστή διαδρομή και οδήγηση μέσα στους δρόμους της πόλης της Νάουσας, των αγωνιστικών αυτοκινήτων, με συμμετοχή ατόμων από το κοινό για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία από τη θέση του συνοδηγού.
afisa_naousa.jpg Η Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας στις 1 και 2 Αυγούστου 2009 διοργανώνει το πιο τρελό και το πιο απίστευτο Rally Show που έγινε ποτέ στη Βόρειο Ελλάδα!! Το Σάββατο 1 Αυγούστου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει Έκθεση Αγωνιστικών Αυτοκινήτων ενώ την Κυριακή 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί κλειστή διαδρομή και οδήγηση μέσα στους δρόμους της πόλης της Νάουσας, των αγωνιστικών αυτοκινήτων, με συμμετοχή ατόμων από το κοινό για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία από τη θέση του συνοδηγού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται απο την Λέσχη αυτοκινήτου Νάουσας με την υποστήριξη του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. της ΕΘ.Ε.Α. και του website για τους αγώνες ράλι Βορείου Ελλάδας R40.gr

Πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο Λ.Α Νάουσας (24 Ιουνίου) ανακοίνωσε ότι η Λ.Α. Νάουσας εντάχθηκε και επίσημα στους κόλπους της Ε.Λ.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα έγινε επίσημο μέλος της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων (Ε.Θ.Ε.Α.) που σημαίνει ότι αναγνωρίζεται από την αρμόδια κρατική αρχή.

Οι προσπάθειες του Δ.Σ. της Λ.Α. Νάουσας εντείνονται συνεχώς ωστε να ανθίσει ξανά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην πόλη της Νάουσας.

Πρόγραμμα 1ου RALLY SHOW Νάουσας :

Οργάνωση: Λ. Α. Νάουσας
Τοποθεσία: δημοτικό πάρκο Νάουσας
Ημερομηνία: 1 και 2 Αυγούστου 2009

Ημέρα Σάββατο 1 Αυγούστου
ώρα 18:00 εκκίνηση έκθεσης αγωνιστικών αυτοκινήτων τα οποία συμμετέχουν σε πανελλήνιους αγώνες.
Ώρα 20:30 με την δύση του ηλίου πανηγυρική έναρξη του show με εκπλήξεις που κανένας δεν πρέπει να χάσει. Η Έκθεση θα μείνει ανοιχτή προς το κοινό έως την 1 η ώρα χαράματα Κυριακής.

Ημέρα Κυριακή
εκκίνηση έκθεσης αγωνιστικών αυτοκινήτων 10:00 , και 12:00 με 14:00 κλείσιμο συγκεκριμένου δρόμου της Νάουσας ο οποίος έπειτα από συνεννόηση και σε συνεργασία με τον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. βρέθηκε ώστε να γίνει μια βόλτα-αναπαράσταση αγώνα στον οποίο φυσικά θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.
Κλείσιμο έκθεσης-προγράμματος 14:00..

Στους διαγωνιζόμενους παρέχουμε το ξενοδοχείο για την νύχτα του Σαββάτου για την ημέρα Κυριακή πρωινό και μεσημεριανό μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Ευελπιστούμε για την στήριξή σας, όπως επίσης και την συμπαράστασή σας..

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Τσιταγιάννης Γεώργιος (Έφορος Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου) 6985588511
Τζιώνας Ιωάννης (Πρόεδρος) 6988922590
Fax Λ.Α. Νάουσας 2332027698