Το Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το 2ο Rally Show από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας με... πιο πολλά γκάζια σε σχέση με την προπέρσινη διοργάνωση. Η ιδέα του Rally Show είναι να φέρει κοντά αγωνιζόμενους και θεατές στην έκθεση αγωνιστικών που στήθηκε στο πάρκο της Νάουσας, δίπλα από τα πολυσύχναστα μπαρ και εστιατόρια της πόλης. Έτσι ο κόσμος και οι... μικροί φίλοι του αυτοκινήτου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αγωνιστικά το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή το πρωί όπου και έγινε η κλήρωση για τους τυχερούς της... συνοδήγησης. Αυτή τη φορά είχαμε κανονική ειδική διαδρομή στο.. βουνό, κλειστή στην κυκλοφορία και την ανάλογη ταχύτητα.
Μη φανταστεί κανείς ότι στήθηκαν χρονόμετρα!  Ο ρυθμός ήταν γρήγορος τόσο ώστε να χαρούμε την κλειστή διαδρομή οδηγοί, συνοδηγοί και.. θεατές αλλά φυσικά δεν είχαμε αγώνα! Μάλιστα ορισμένοι είχαν λάστιχα δρόμου στα αυτοκίνητα, κυρίως για να προσφέρουν λίγο περισσότερο θέαμα.

Οι οδηγοί που συμμετείχαν ήταν:
Αναγνωστάκης Κων/νος - Suzuki Swift Gti
Γκάλφας Νίκος - Peugeot 106 Rallye
Γεωργάκας Βασίλειος - Mini Cooper Maxi
Γιάννος Λεωνίδας - Honda Civic Vti
Γεωργούσης Γιώργος - Suzuki Swift Gti
Θεοδοσίου Παναγιώτης - VW Golf II
Κοσμίδης Θεόφιλος - Peugeot 306 Gti
Κωνσταντίνιδης Γιάννης - Citroen ZX Kit-Car
Μπατσάρας Δημήτρης - Mitsubishi Lancer Evo 8
Τσαπκίνης Μιχάλης - Toyota Celica

Αυτή η διαφοροποίηση της εκδήλωσης άφησε τους πάντες με ένα γλυκό χαμόγελο και μακάρι να είχε περισσότερους θεατές στη διαδρομή του ενάμισι χιλιόμετρου. Η λέσχη ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο στήσιμο, τη φιλοξενία και τη διαφήμιση της εκδήλωσης που πρέπει να γίνει παράδειγμα και προς άλλες λέσχες για ανάλογες εκδηλώσεις που θα φέρουν κοντά αγωνιζόμενους και θεατές, χωρίς να χρειάζονται περιττά έξοδα.

Μια έκθεση αυτοκινήτων, προβολή αγώνων, παράλληλες εκδηλώσεις εμπόρων, ακόμη και.. έκθεση συλλεκτικών καρτών, είναι ιδέες για απλές εκδηλώσεις που είναι συνηθισμένο θέαμα στην Ευρώπη και την Αμερική.

Κλείνοντας να πούμε και τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης όπως η παρουσία του Βαγγέλη Ζάχου με το... καθημερινό του Clio σε ρόλο πλοηγού, την.. προπόνηση σε φύλαξη ειδικής διαδρομής που έκανε η νέα λέσχη με κριτές, επικοινωνίες και την συμβολή της Τροχαίας (που πάντως μας άφησε νωρίς) και τέλος τη συμμετοχή της τελευταίας στιγμής ενός buggy με μοτέρ από Honda S2000 που δεν... ήταν δυνατό να πάρει συνεπιβάτη.
Τέλος να πούμε ότι ορισμένα αγωνιστικά ήρθαν πολύ... κοντά σε κόσμο και το βράδυ του Σαββάτου αφού τοποθετήθηκαν σε κεντρικό club που ήταν και ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στη R40 Gallery .