Το 45ο ράλλυ Δ.Ε.Θ. κοσμούν με την παρουσία τους η αφρόκρεμα των οδηγών όλης της Ελλάδας. Οι Αθηναίοι Λ. Κύρκος και Β. Βελάνης, ο Βολιώτης Γ. Κοσμόπουλος, ο Αλεξανδρουπολίτης Α. Καλούδης, , ο Πατρινός Ν. Καρπάνος, ο εκ Πτολεμαϊδας Δ. Μπατσάρας και οι Θεσσαλονικείς Δ. Τζαμπάζης και Π. Τόψης αποτελούν την οκταμελη αρμάδα των MITSUBISHI EVO . Από κοντά ο Β. Ζάχος με το καινούργιο τέρας CLIO και ο σύντεκνος Γ. Αναπολιωτάκης με το θηρίο IBIZA KIT CAR, θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος των δικίνητων αγωνιστικών. 

Μέσα στον ανταγωνισμό των πρώτων θέσεων της γενικής κατάταξης αναμένονται οι ταχύτατοι τοπικοί Χ. Κωνσταντίνου, Ι. Κωνσταντινίδη, Ι Μπεσλίδης, Ν Παυλίδης, Β. Καραβασίλης και Ι. Βαλαβάνης.

Στην πολυπληθή κλάση Α7 συμμετέχουν ακόμα οι Α. Μπαξεβανάκης, ΡΟ-ΝΙ, Ι Σαριτσόγλου, Α. Λάκης, Π. Καραγκιοζόπουλος, Ν. Τριχίδης, Δ. Παπακυριακού, Γ. Πατσιάς, Β. Τάσσιος, Β. Αναδιώτης και ο κρητικός Α. Περάκης.

Η Α6 συμπληρώνει για ακόμα μία φορά κλάση με τους Κ. Αργυρίου, Χ. Κοκκάλη, Δ. Κυπαρρισά, Α. Δημητρίου και την μοναδική (γυναικεία συμμετοχή) Όλγα Μέρμηγκα. Κλάση συμπληρώνει επίσης η Ν2 με τους Κ. Αναγνωστάκη, Σ. Θεοφανίδη, Σ. Κυριαζή και τους Λαρισαίους της ¨ ΑΡΜΑ ΤΕΑΜ¨ Χ. Σαμαρά και Σ. Λόλα.

Στην κατηγορία ΕΕ10 έχουν δηλώσει ο Λαμιώτης Π. Φούρλας, ο Ξανθιώτης Κ. Ξενοκώστας και ο Γιόβας με το ιστορικό Audi 80, στην ΕΕ11 ο Χαλκιδικιώτης Κ. Μόσχος, στην ΕΕ9 ο Δραμινός Ταμπακόπουλος και οι προσωρινές συμμετοχές κλείνουν με τον Λαρισαίο Α. Σταφυλοπάτη με το πανέμορφο OPC.

Η επίσημη κι οριστική λίστα συμμετοχών , με τους αριθμούς του αγώνα, θα αναρτηθεί την Δευτέρα 10/9 στο site του αγώνα www.aoth.gr .

Τέλος να αναφέρουμε αλλαγές στο πρόγραμμα του αγώνα που αφορούν τους αγωνιζόμενους. Κατόπιν εισήγησης της επιτροπής Ράλλυ, την οποία απεδέχθη η Εθνική Επιτροπή Αγώνων, τροποποιείται ο συμπληρωματικός κανονισμός του 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. στα εξής σημεία:

1. Τα αυτοκίνητα θα κινηθούν με καρνέ και roadbook από την ράμπα εκκίνησης (Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ.) έως την πίστα καρτ “Drive Park” Νέου Ρυσίου

2. Δεν θα ισχύσει καθεστώς SUPER RALLY, για τα αυτοκίνητα που τυχόν εγκαταλείψουν στην Σούπερ Ειδική.

3. Το βράδυ του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, τα αυτοκίνητα θα τεθούν σε καθεστώς park ferme, στον Πολύγυρο, όπου όμως μπορούν να μεταφερθούν φορτωμένα σε τρέιλερ.

Δείτε το νέο συμπληρωματικό κανονισμό στο aoth.gr