15η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Πτολεμαΐδας Την 15η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων καλείται να διοργανώσει την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας. 
Η λέσχη πρωτοτυπώντας, όπως μας έχει συνηθίσει και στους αγώνες Ραλλύ, ζήτησε και πήρε άδεια οι αγωνιζόμενοι να εκτελούν τρεις φορές την ειδική διαδρομή της αθλοπαιδιάς.
Επιπλέον παραχωρεί σε όλους τους δεξιοτέχνες που έρχονται από μακριά δωρεάν διαμονή για το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου σε ξενοδοχείο της πόλης.

Με παράβολο συμμετοχής στα 60 ευρώ, η 15η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Πτολεμαΐδας, πρέπει και θα συγκεντρώσει το σύνολο των δεξιοτεχνών της βορείου Ελλάδος.

Τελευταία ημέρα υποβολής των συμμετοχών, βάση κανονισμού, έχει οριστεί η Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία της Α.Λ. Πτολεμαΐδας, καθημερινά από τις 7 μ.μ. ως τις 10 μ.μ. στο Τ. 2463 502087 ή με email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Τ. 6947 613 075 με τον κ. Πολυχρονίδη Νικόλαο.

Δώσε και εσύ το παρών, έλα την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στην Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας, μύρισε καμένο λάστιχο, θαύμασε την δεξιοτεχνία των συμμετεχόντων και νιώσε την γιορτινή αύρα που εκπέμπουν όλες οι διοργανώσεις της Α.Λ.Π.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
Τηλ :2463502087 - fax2463502178
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - www.alp.gr