Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στην πίστα καρτ του Λαγκαδά ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. στα πλαίσια της απονομής του 18ου Μακεδονικού Kυπέλλου Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. και του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την Γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Η πολυπλοκότητα του εγχειρήματος και η ποικιλία του θεάματος έδωσαν σε αγωνιζόμενους και θεατές την απόλυτη ευχαρίστηση. 





Πολυπλοκότητα και ποικιλία επειδή υπήρχε συνεχής εναλλαγή σε θέαμα και τυχερούς θεατές που είτε παραλάμβαναν τα δώρα τους είτε ετοιμαζόντουσαν συνοδηγήσουν με ένα από τα 15 αγωνιστικά αυτοκίνητα που έδωσαν το παρών. Απονομή κυπέλλων λοιπόν με άρωμα αγώνα και την αδρεναλίνη διάχυτη σε όλο τον χώρο της πίστας.

Ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. ευχαριστεί καταρχήν όλους αυτούς τους αγωνιζόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, προσφέροντας όχι μόνο το αγωνιστικό στην διάθεση της εκδήλωσης αλλά και την όρεξη να δείξουν σε όλο τον κόσμο πως οι αγώνες αυτοκινήτου είναι τρόπος ζωής.
Ευχαριστεί τους αθλητές καρτ που πρόσφεραν το απόλυτο θέαμα στον φυσικό τους χώρο που είναι η πίστα.
Τον κ. Ποχωρίδη που με το μονοθέσιό αν και έξω από τα νερά του στην συγκεκριμένη διαδρομή κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με πλαγιολισθήσεις, τον ήχο της Φόρμουλα Gloria και τον τρόπο που επιταχύνει.
Ευχαριστεί τα μέλη του συνδέσμου για την επίδειξη ντριφτ, οι οποίοι δεν έδειξαν σημάδια κούρασης παρά μόνο όταν άρχισαν να φαίνονται τα λινά στα ελαστικά των αγωνιστικών τους.
Ευχαριστεί τον Α.Ο.Θ. που στελέχωσε με κριτές και αλυτάρχη την επίδειξη μιας ειδικής διαδρομής, δείχνοντας στον κόσμο την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα που απαιτεί η διοργάνωση ενός αγώνα.
Τα μέλη και μη μέλη του συνδέσμου που προσπάθησαν και κατάφεραν να λειτουργήσουν αυτήν την πρωτόγνωρη για τα δεδομένη της Βορείου Ελλάδος εκδήλωση.

Τέλος ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. ευχαριστεί τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού που έδειξαν σε όλους ότι πρέπει να είμαστε ευτυχής που τους έχουμε κοντά μας και πως αντιμετωπίζουν ένα επείγον περιστατικό. Όχι μην τρομάζετε δεν χρειάστηκε στα αλήθεια η επέμβαση του ασθενοφόρου παρά μόνο για τις ανάγκες της επίδειξης που αφορούσε την την αντιμετώπιση ενός ατυχήματος με απεγκλωβισμό.

Ελπίζουμε οι νικητές κάθε χρονιάς να τιμούνται με μια τέτοια εκδήλωση.

Αναφέρονται πάντα στο τέλος αλλά ποτέ δεν ξεχνιόνται, ο λόγος για τους χορηγούς των οποίων η οικονομική βοήθεια μας επιτρέπει να ζούμε τέτοιες ωραίες εκδηλώσεις. Στην περίπτωση της εκδήλωσης του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. ήταν οι εξής: Τόψης Παντελής (Εμπορία Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη), Στάθης Δημήτρης (Υγραεριοκίνηση Λαγκαδά), BSA (μπαταρίες αυτοκινήτων), Τσιταμίδης (Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Λαγκαδά), Alex (Παρμπρίζ Θεσσαλονίκη), Περιοδικό Tuning VW Edition.