Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του Σεμιναρίου Τεχνικών Εφόρων της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ. Σε αυτό συμμετείχαν 20 νέοι δόκιμοι τεχνικοί έφοροι, αριθμός που κρίνεται άκρως ικανοποιητικός.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν αποφασίστηκε η επίσκεψη σε δύο συνεργεία αντιπροσωπειών για καλύτερη και επί τόπου εκπαίδευση, καθώς και μια συνάντηση στην πίστα Kartodromo όπου το αντικείμενο θα είναι οι τεχνικοί κανονισμοί των αγώνων καρτ.

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των τεχνικών εφόρων το δεύτερο σκέλος του Σεμιναρίου αφορούσε τα άτομα που έχουν ήδη την ιδιότητα των τεχνικών εφόρων. Εκεί η συνάντηση επικεντρώθηκε πάνω σε ζητήματα νέων τεχνολογιών και νέων κανονισμών καθώς και ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων σε συγκεκριμένα και όχι μόνο θέματα.

Να θυμίσουμε πως για τους τεχνικούς εφόρους η συμμετοχή μέσα σε μία διετία σε ένα τουλάχιστον επιμορφωτικό σεμινάριο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση της αντίστοιχης ιδιότητας (τεχνικού εφόρου ή δόκιμου τεχνικού εφόρου).

Το Σεμινάριο διεξήχθη στα εντευκτήρια της ΕΛΠΑ και η παρακολούθησή του ήταν δωρεάν. Υπεύθυνος Τεχνικός της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ είναι ο κ. Αλέξης Μαραντζίδης.

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα διοργανωθεί αντίστοιχο σεμινάριο και στη Θεσσαλονίκη.