Μετά τη ματαίωση του 35ου Ράλλυ Ε.Λ.Π.Α. καθώς και την αναβολή του 33ου Ολυμπιακού Ράλλυ που ήταν προγραμματισμένο για τις 12-13 Μαρτίου, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος θα συνεδριάσει από κοινού με την Εθνική Επιτροπή Αγώνων Αυτοκινήτου και Καρτ με θέμα το μέλλον του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Στη συνεδρίαση θα αξιολογηθούν οι επιπτώσεις από την αδυναμία τέλεσης δύο σημαντικών αγώνων του Π.Π. Ράλλυ του 2011 λόγω λίγων συμμετοχών. Επιπροσθέτως θα εξεταστεί η βιωσιμότητα των εγχώριων διοργανώσεων στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, συνυπολογίζοντας σε αυτά το περιορισμένο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και την απουσία χορηγών.  

Στόχος όλων είναι οι ελληνικοί αγώνες να προσφέρουν κίνητρα συμμετοχής και διάκρισης για τους αγωνιζόμενους και να είναι ελκυστικοί για τους θεατές. Σε αυτό το πλαίσιο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Μ.Α.Ε. η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των Λεσχών που διοργανώνουν αγώνες, καθώς και η διοίκηση της ΕΘ.Ε.Π.Α. στην οποία εκπροσωπούνται και ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου και ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο οι ελληνικοί αγώνες θα προσαρμοστούν στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Η συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 17:00 στα γραφεία της Ο.Μ.Α.Ε. και της ΕΘ.Ε.Π.Α.