Τελικά ταιριάζει πολύ το Rally Sprint Κοζάνης στη Λ.Α. Νάουσας και τα πληρώματα της!!!!

3 Κύπελλα ήταν η αποκομιδή και ο καλύτερος χρόνος συνολικά στα 2 περάσματα που έλαβε χώρα την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Βελβεντό Κοζάνης!!!!

Αναλυτικά ο Γεωργάκας Λευτέρης με συνοδηγό τον Γιώργο Μπέμπη στο ανανεωμένο Mini Cooper "Maxi" κατέλαβαν την 3η Θέση στην κατηγορία ΕΕ/9 (έως 1400 κυβικά) με συνολικό χρόνο 15.54,15. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν και οι Μάστορας - Μάστορας με το Peugeot 106 Rallye οι οποίοι εγκατέλειψαν από μηχανική βλάβη.
Ο Δημήτρης Μπατσάρας με συνοδηγό την αδερφή του Κατερίνα, με το πασίγνωστο πλέον Mitsubishi Lancer Evo 8, κατέλαβαν την 1η Θέση στην κατηγορία Α/8 (από 2000 κυβικά και άνω) και την 1η Θέση στην άτυπη Γενική Κατάταξη με χρόνο 14.04,93 διαλύοντας τον ανταγωνισμό και προκαλώντας ικανοποίηση στους φίλους και υποστηρικτές τους για συνεχόμενη ανοδική τους πορεία.
Επίσης στη Κατερίνα Μπατσάρα απονεμήθει το 1ο Κύπελλο Γυναικείας Συμμετοχής ανάμεσα σε 6 πληρώματα.
Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε, για πρώτη φορά με την Λ.Α. Νάουσας, ο Μπατσάρας Απόστολος με συνοδηγό την Κοκόρη Χρυσούλα με Mitsubishi Lancer Evo 3 καταλαμβάνοντας την 3η Θέση με χρόνο 14.58,33
Επίσης να αναφέρουμε ότι για ακόμη μία φορά το Δ.Σ. και τα μέλη της Λ.Α. Νάουσας προσκλήθηκαν από το Σ.Μ.Α.Κοζάνης για να καλύψουν κάποιες από τις θέσεις των κριτών Εκκίνησης & Τερματισμού καθώς και Κριτών Ειδικής Διαδρομής.

Η Λ.Α. Νάουσας ευχαριστεί & συγχαίρει το Σ.Μ.Α. Κοζάνης για την άψογη οργάνωση αλλά για την πρόσκληση του όπως και συγχαίρει και εύχεται όλους τους αγωνιζόμενους που συμμετείχαν στο 15ο Rally Sprint Κοζάνης καλή συνέχεια και πάντα νίκες!!!!