Αγωνιστική Ομάδα Γεωργάκα Λευτέρης Γεωργάκας - Γιώργος Μπέμπης
Mini Cooper

Η παρουσίαση του νεανικού πληρώματος από την Κοζάνη με ένα τόσο ιδιαίτερο αυτοκίνητο.

Ίσως κάτι σημαντικό για κάποιους, ίσως και τίποτα το ιδιαίτερο για κάποιους άλλους!!! Για μας.... ίσως να ξεκινούσε το ποιο σημαντικότερο που μπορούσε να προκύψει Έτσι απλά.... χωρίς να το καταλάβουμε ήρθε η αγορά ενός MINI από τον Λευτέρη,ε και τι έγινε θα μας πείτε!!!

Δεν είναι απλό, αφού για τον πατέρα του Λευτέρη, το Βασίλη είχε πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία η συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου. Επανήλθαν εικόνες παλιών χρόνων από τους γονείς μας, εποχές που θυμήθηκαν νοσταλγικά όταν οι αγώνες αυτοκινήτων ήταν μια γιορτή, μια χαρά, μια παρέα, νύχτα-μέρα όπου πάλευαν με το cooperάκι στους καρόδρομους της Χαλκιδικής και του Πηλίου κάνοντας ατέλειωτα αγωνιστικά χιλιόμετρα. Μοναδική αξία ήταν το ανέβασμα στη ράμπα του τερματισμού χωρίς την έγνοια της καλής ή κακής θέσης της κατηγορίας.


Έτσι με τη φαντασία μας βρεθήκαμε στα “μπάκετ” και άρχισε η δημιουργία του νέου MINI, όχι τίποτε άλλο αλλά για να επιβεβαιώσουμε τον κανόνα περί γονιδίων. Πολλές ώρες δουλειάς νύχτα μέρα βάζοντας μεράκι και φαντασία φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα καινούργιο, το αντίθετο μάλλον!

Έτσι λοιπόν το όνειρο ζωής για μας άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά ή αν θέλετε τροχούς και μοτέρ. Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η ολοκλήρωση της κατασκευής του αυτοκινήτου έπρεπε να δούμε και τον οργανωτικό τομέα.

Στήθηκε λοιπόν η Αγωνιστική Ομάδα ΓΕΩΡΓΑΚΑ με την παρακάτω σύνθεση:

Λευτέρης Γεωργάκας Οδηγός:Λευτέρης Γεωργάκας

Ο Λευτέρης γεννήθηκε στις 21 Μάη του 1985 στην Κοζάνη όπου και διαμένει. Είναι σπουδαστής Μηχανολογίας στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας.
Εκτός απ' τα μαθήματά του ασχολείται στο συνεργείο BOSCH CAR SERVICE ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ του πατέρα του. Του αρέσει η κολύμβηση αφού ήταν χρόνια αθλητής του Εθνικού Κοζάνης αλλά τον έχει κερδίσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.
Γιώργος Μπέμπης Συνοδηγός:Γιώργος Μπέμπης

Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1989 στην Κοζάνη όπου και διαμένει. Είναι μαθητής της Γ τάξης ΤΕΕ Κοζάνης στο τμήμα Μηχανολογίας.
Αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής στο Μακεδονικό Κοζάνης όπου και ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία. Η αγάπη του όμως για το αγωνιστικό αυτοκίνητο τον έφερε στους αγώνες.
 

Τεχνικός σύμβουλος : Βασίλης Γεωργάκας

Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Ιωάννα Γωργάκα

Υπεύθυνη οργανωτικού τομέα: Ρένα Πασίδου-Γεωργάκα

Team Manager : Ντίνος ΜπέμπηςTo 2008 συμμετείχαμε σε τρεις αγώνες. Ο πρώτος διεξήχθη στις 15-16 Μαρτίου στο 12ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού στην Κοζάνη όπου και τερματίσαμε στην 8η θέση στην κατηγορία έως 1400κ.ε.. Ο επόμενος αγώνας ήταν το 1ο Ράλλυ Σπριντ Όθρυς στην περιοχή του Αλμυρού στο Βόλο στις 5-6 Απριλίου όπου και είδαμε την καρό σημαία στην 5η θέση στην κατηγορία έως 1400κ.ε.. Ο τρίτος στη σειρά αγώνας ήταν στη Βέροια και στο μεγάλης σημασίας για μας 14ο Ράλλυ Φίλιππος που διεξήχθη στις 3-4 του Μάη και τερματίσαμε στην 5η θέση της Ε9.

Το χρονικό διάστημα αυτό υπάρχει μια μικρή αποχή απ' τους αγώνες προκειμένου η εξέλιξη και η βελτίωση του αυτοκινήτου. Τέλος θεωρούμε άξιο αναφοράς το ότι στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα είχαμε το νούμερο 47 ενώ στο Ράλλυ Φίλιππος στην πρώτη ανασυγκρότηση βρεθήκαμε στην 47η θέση! Ίσως είναι συμπτώσεις που πρέπει να υιοθετήσουμε σχετικά με το συγκεκριμένο νούμερο.

Internet website : http://www.sourdos.gr/georgakas
YouTube Videos : http://www.youtube.com/user/georgakasleft