Η πανηγυρική εκκίνηση το βράδυ του Σαββάτου
Η πανηγυρική εκκίνηση το βράδυ του Σαββάτου
  Με 7 συμμετοχές που δεν παρουσιάστηκαν στον Τεχνικό Έλεγχο ξεκίνησε το 2ο Ράλλυ Σπριντ Κιλκίς του ΟΦΑΚ. Το "ok" πήραν λοιπόν 27 συνδυασμοί που πέρασαν και την ράμπα της πανηγυρικής εκκίνησης στην Πλατεία Ειρήνης στο κέντρο του Κιλκίς ανάμεσα σε αρκετό κόσμο που ήρθε από το θέαμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων και της δυνατής μουσικής. Απόντες από τον αυριανό αγώνα είναι οι Γελαδάρης, Ζιάμπας, Κουκκίδης, Μπουμπόπουλος, Τρατσέλας, Βακρατσάς και Τσιτσικλής, ο οποίος και δεν μπόρεσε να έχει έτοιμο το Peugeot 106 του για τον αγώνα.











 

Τα πληρώματα στην κεντρική πλατεία
Τα πληρώματα στην κεντρική πλατεία
  Μεγάλα φαβορί για τις μεγάλες κατηγορίες είναι οι τοπικοί αδερφοί Τσέλιου με το Ford Escort Cosworth και οι Βάτσος-Κωσταντινίδης με το Peugeot 309. Φυσικά η παρουσία των Καλούδη-Ρούφο με το Mitsubishi Evo VIII εγγυάται μια δυνατή μάχη στην κατηγορία άνω των 2000 κ.ε. ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η πρώτη παρουσία φέτος του Μπατσάρα από την Πτολεμαϊδα με Mitsubishi Evo III.

Στην κατηγορία των 2000 κ.ε. πέρα του τοπικού Βάτσου τη νίκη διεκδικούν με αξιώσεις οι "Χριστόφορος"-Τηλιόπουλος με το VW Golf, "John-John"-Νάνος με Seat Ibiza KitCar, Κωνσταντίνου-Καρματζόγλου με Peugeot 206 KitCar και οι αδελφοί Κωνσταντινίδη που ετοίμασαν γρήγορα το Peugeot 205 μετά την εγκατάλειψη από κινητήρα στο Ράλλυ Φίλιππος.

Με αρκετές αποχές στα 1600 κ.ε. η μάχη αναμένεται να δωθεί ανάμεσα στους Αργυρίου-Μανδίκο με Peugeot 106, Γκάλφα-Μαύρο (R40 Team!!!) με Peugeot 106 και Χαβενετίδη-Πέγιο με Citroen Saxo. Τέλος η κατηγορία των 1400 κ.ε. με 4 μόλις συμμετοχές αναμένεται να είναι μια εύκολη υπόθεση για τους Πάζη-Παπαρήγα με Toyota Yaris.

Με πρόβλεψη για μεγάλη ηλιοφάνεια την αυριανή ημέρα, υπενθυμίζουμε ότι η ειδική διαδρομή από Μαυροπλαγιά και Θεοδώρειο θα κλείσει για τους θεατές στις 10.00 πμ.
Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται πριν την εκκίνηση
Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται πριν την εκκίνηση