Ο Α.Ο.Κρήτης motorsport club στις 30-31 Οκτωβρίου διοργανώνει το 32ο Rally Κρήτης. Από το 1979, χιλιάδες θεατές έχουν ζήσει από κοντά το θέαμα και τις δυνατές συγκινήσεις του αγώνα. Αυτοί είναι που έχουν αναδείξει το Rally Κρήτης, πέρα από το κορυφαίο μηχανοκίνητο γεγονός, σε μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της Κρήτης. Επί 31 χρόνια, το rally Κρήτης μεταφέρει την όμορφη εικόνα του νησιού σε όλη την Ελλάδα. 
Φέτος, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Κρήτη έχουν ένα ακόμα λόγο, να ανυπομονούν να βρεθούν κοντά στον αγώνα. Το φετινό 32ο Rally KΡΗΤΗΣ, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στο καλεντάρι του πανελληνίου κυπέλου ραλλύ ασφάλτου και στο πρωτάθλημα ραλλύ ιστορικών αυτοκινήτων.

Τα μεγαλύτερα ονόματα και τα καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα που υπάρχουν στη χώρα μας, θα δώσουν μάχη με το χρόνο στις (4) τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές των 70 περίπου χιλιομέτρων.

Το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου θα γίνει η εκκίνηση και ο τερματισμός, καθώς και τα όμορφα χωριά του νησιού, αναμένεται να κατακλειστούν από πλήθος θεατών.

Ο Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ, με την πολύχρονη εμπειρία του, σε συνδυασμό με την ηθική και υλική υποστήριξη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και την βοήθεια της Αστυνομίας , της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, είναι έτοιμος να διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία αυτό το σημαντικό για την Κρήτη πανελλήνιο αθλητικό γεγονός.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977398000