Τελικά ο θεός των αγώνων είναι πλέον αποδεδειγμένα με το μέρος των αγωνιζομένων, τρανή απόδειξη η τεράστια αλλαγή του καιρού στην Πτολεμαΐδα πριν αρχίσει η 12η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Το κρύο τις ημέρες πριν τον αγώνα ήταν αφόρητο και υπήρχε φόβος μέχρι και χιονόπτωσης ενώ η Κυριακή διεξαγωγής του αγώνα ήταν όχι μόνο ηλιόλουστη αλλά και ζεστή αφού το θερμόμετρο ανέβηκε στους 15 βαθμούς προς το μεσημέρι. 

Η λέσχη έδωσε τον καλύτερο της εαυτό καθώς πέρα από την επιλογή της τοποθεσίας, η σχεδίαση της διαδρομής (δια χειρός κ. Μωρίς) ήταν κατά κοινή ομολογία η καλυτερότερη. Μια διαδρομή την οποία ευχαριστήθηκαν πρωτίστως οι αγωνιζόμενοι αλλά και οι θεατές που τίμησαν την προσπάθεια της λέσχης με την παρουσία τους. Να σημειώσουμε πως την απονομή των κυπέλλων έκαναν υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές οι οποίοι άκουσαν και το πάγιο αίτημα της Α.Λ.Π. (Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας) που ήταν είναι και θα είναι η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου στην περιοχή της Πτολεμαΐδας. Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της Α.Λ.Π. κ. Σερσέμης υπάρχουν οι απαιτούμενες εκτάσεις ενώ έχει κατατεθεί ήδη σχετική μελέτη στη Νομαρχία Κοζάνης.

Οσο για τα αγνωστικά δρώμενα οι 31 συμμετέχοντες έδωσαν τα μέγιστα και η μάχη με το χρονόμετρο αλλά και με τα βαρέλια και τις κορίνες κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος. Χρόνο ημέρας έκανε ο Κώστας Οικονομίδης με Fiat Punto, ο οποίος πήρε πέρα από το κύπελλο της πρωτιάς στην κατηγορία του και το κύπελλο για τον καλύτερο χρόνο ημέρας, και την καρό σημαία. Περισσότερα, μόλις ανακοινωθούν τα επίσημα τελικά αποτελέσματα.

Το κερασάκι στην νόστιμη τούρτα ήταν η επίδειξη drift του Ηρακλή Λεοντή με Nissan SX S13, ο οποίος δεν αρκέστηκε στις εντυπωσιακές πλαγιολισθήσεις αλλά συνέχισε μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους τα λινά στα πίσω ελαστικά.

pdf ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Drift Show event

Κοτσεκίδης Νίκος - Fiat Punto

Απονομή κατηγορίας Β