Το 3ο Ράλλυ Σπριντ  Πτολεμαϊδας ξεκίνησε το Σάββατο 27 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας με την πανηγυρική εκκίνηση. Το παρόν έδωσαν οι τοπικοί άρχοντες αλλά και πλήθος κόσμου μιας και η κεντρική πλατεία έχει γύρω τα πιο πολλά μαγαζιά της νυχτερινής ζωής στην πόλης. Μακάρι να δούμε και πολλούς θεατές αύριο στην ειδική διαδρομή προς το χωριό Βλάστη. Η πρόβλεψη του καιρού δίνει και μια πιθανότητα για ψιλόβροχο αύριο το πρωί, οπότε το ενδιαφέρον γίνεται μεγαλύτερο.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος όπου είχαμε και ορισμένες ελλείψεις συμμετοχών κυρίως στην κατηγορία των δίλιτρων.


Δε θα δούμε το Βαλαβάνη με το νέο του όπλο, ένα Honda Civic Type-R που τις προηγούμενες χρονιές το βλέπαμε σε αναβάσεις. Δεν τρέχουν επίσης οι Ανδρεάδης, Λάκης, Θεοδωρίδης, Καμπουγιάννης όμως το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο σε όλες τις κατηγορίες αφού τα... προγνωστικά δίνουν και παίρνουν για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στη Βόρειο Ελλάδα.

Το πρώτο αυτοκίνητο ξεκινά αύριο στις 10 το πρωί και η διαδρομή θα κλείσει για την κυκλοφορία μια ώρα νωρίτερα. Προσοχή στην αλλαγή ώρας σήμερα το βράδυ! Στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά.