Η Λέσχη μηχανοκίνητου αθλητισμού Χαλκιδικής κατόπιν έγκρισης της Ε.Θ.Ε.Α., διοργανώνει στις 1-2 Μαΐου τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Χώματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Σιθωνία Χαλκιδικής σε μία ειδική διαδρομή μήκους 16,4 χιλιομέτρων με άριστο οδόστρωμα που θα χαρίσει άφθονη οδηγική απόλαυση στα πληρώματα, χωρίς να καταπονήσει τα αυτοκίνητά τους, και θα προσφέρει πλούσιο θέαμα στους θεατές.

Η ΛΕ.Μ.Α.Χ. με την βοήθεια της Νομαρχίας Χαλκιδικής έχει εξασφαλίσει για όλα τα πληρώματα 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, το Porto Carras Grand Resort. Επίσης, προσφέρονται ειδικές τιμές στο ίδιο ξενοδοχείο για τους μηχανικούς και τους φίλους των πληρωμάτων.

Ο τεχνικός έλεγχος θα διεξαχθεί στο parking του ξενοδοχείου το Σάββατο 1 Μαΐου από τις 15:00 έως τις 18:00. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 2 Μαΐου στην ειδική διαδρομή Άγιος Παύλος στις 10:00. Τέλος, η απονομή των επάθλων θα γίνει αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο Porto Carras.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 3 περάσματα και θα προσμετρήσουν οι 2 καλύτεροι χρόνοι για το κάθε πλήρωμα. Έτσι το συνολικό μήκος του αγώνα ανέρχεται στα 49,2 χλμ ενώ η απόσταση από τον τερματισμό μέχρι την αφετηρία είναι μόλις 3 χλμ πράγμα το οποίο διευκολύνει την διαδικασία των αναγνωρίσεων και συμβάλει στην μείωση του κόστους αναγνωρίσεων-αγώνα.

Όσο αναφορά την μεταφορά των αυτοκινήτων από τη Nότια Ελλάδα, η ΛΕ.Μ.Α.Χ. έχει έρθει σε συμφωνία με εταιρεία μεταφορών αυτοκινήτων και θα διαθέσει όσες αυτοκινητάμαξες χρειαστεί για την μεταφορά των αγωνιστικών σε πολύ προνομιακή τιμή της τάξεως των 170 ευρώ ανά αυτοκίνητο μετ‘επιστροφής. Επίσης με νεότερο Δελτίο Πληροφοριών θα ανακοινωθούν και τα πρίμ εκκίνησης τα οποία θα δώσει η Λέσχη σε όσους ξεκινήσουν τον αγώνα. Εκτός από τα προκηρυγμένα έπαθλα η ΛΕ.Μ.Α.Χ. θέλοντας να βοηθήσει τους νέους οδηγούς θα δώσει χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ στον πρώτο οδηγό κάτω των 23 ετών που θα τερματίσει τον αγώνα.

Το παράβολο συμμετοχής και ασφάλισης ορίζεται στα 200 ευρώ και θα πρέπει να κατατεθεί μαζί με την δήλωση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 22:00 που είναι και η λήξη των συμμετοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως πρόγραμμα, χάρτες, road book, in-car video της ειδικής διαδρομής, κανονισμούς, προσβάσεις θεατών καθώς και δηλώσεις συμμετοχής, στο site της ΛΕ.Μ.Α.Χ., http://www.lemach.gr , στην ενότητα ‘’Aγώνες’’.

 

Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκιδικής

E-Mail: lemaxalkidikis@yahoo.gr

Tηλ.: 6938930948 , Fax: 2314004279