Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του 39ου Ράλι Θερμαϊκού, που φέτος θα διεξαχθεί στις 15 & 16 Μαΐου, με την εκκίνηση και τον τερματισμό να μεταφέρονται στην Αρναία Χαλκιδικής.
O αγώνας έχει συνολικό μήκος 211 Km, με 64,44 Km ειδικές διαδρομές. Η Παλαιόχωρα με 12,7 Km ( τρία περάσματα ) και ο Τσουκαλάς με 13,17 Km ( δύο περάσματα ) θα αποτελέσουν τον στίβο μάχης όπου θα διαγωνισθούν τα πληρώματα.
Οι απαιτητικές και ταχύτατες ειδικές ( άνω των 100Km μέση ωριαία ταχύτητα ), το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, η εποχή ( μέσα Μαΐου ) και η μικρή απόσταση από την Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποτελέσουν την αφορμή για να γεμίσει ο Χολομώντας θεατές, που σίγουρα θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό θέαμα.

Οι αγωνιζόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν μέχρι και την Παρασκευή 7 Μαΐου και ώρα 22:00 μ.μ.

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης προσφέρει στα πληρώματα που θα δηλώσουν συμμετοχή, δωρεάν μια διανυκτέρευση σε παραδοσιακό ξενώνα της περιοχής καθώς και ένα γεύμα ή δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα.
Επιπλέον, για τα μέλη του Α.Ο.Θ., που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, ορίζεται ως πριμ εκκίνησης το ποσό των 50 ευρώ.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη τέλεσης του αγώνα την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής ,τον Δήμο Αρναίας και την EXPRESS SERVICE.
Επίσης τις εταιρείες: Λιπαντικά RS200 Motoroil , την Φέτα Καραγιάννη, τα Χρώματα-Σιδερικά Γιαννούσης & ΣΙΑ Α.Ε. , τις Ζωοτροφές Τριανταφύλλου, τον παραδοσιακό ξενώνα ‘’Πράσινο Χωριό’’, την αντιπροσωπεία Suzuki Διαμαντόγλου και την “H & R” ΤΟΨΗΣ Π. για την ευγενική χορηγία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του Α.Ο.Θ. Μακρυράχης 24 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310 423220 Fax 2310 423221 url: www.aoth.gr e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.