Ολοκληρώθηκε και ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Β.Ελλάδος με το 14ο Rally Sprint "Χρυσή Πατάτα" Άνω Βροντούς που διοργάνωσε η λέσχη των Σερρών. Μόλις 18 αυτοκίνητα ξεκίνησαν τον αγώνα αλλά παρά τις λίγες συμμετοχές ο αγώνας πήρε και "διεθνές" χρώμα με 2 συμμετοχές από την Βουλγαρία να ξεκινούν στον αγώνα. Ταχύτερος συνδυασμός στον αγώνα ήταν οι "Χριστόφορος"-Τηλιόπουλος με το VW Golf MKII. Κινήθηκαν πολύ γρήγορα και κατάφεραν να πάρουν μια εύκολη νίκη κερδίζοντας φυσικά και την κατηγορία των 2λιτρων.

Ενημέρωση


Η επίδοση του αγώνα όμως μάλλον πηγαίνει στους Καραβασίλη-Μηλιάδη που με το Peugeot 106 S16 όχι μόνο κέρδισαν την κατηγορία των 1600 αλλά πραγματοποιώντας έναν εξαιρετικό χρόνο στο 2ο σκέλος κατάφεραν να πάρουν και την 2η θέση της γενικής για μόλις 0''8 από τους Μπατσάρα-Μπιμπλιτζή με το Mitsubishi Lancer RS Evolution VIII που ήταν και η μοναδική συμμετοχή στην "μεγάλη" κατηγορία.

Λίγο περισσότερο από 4'' πίσω τους βρέθηκαν οι Aνδρεάδης-Σαρητζόγλου με το VW Golf MKII που πήραν την 2η θέση στα 2000 ενώ άλλα 6'' πίσω τους τερμάτισαν οι Σανιδάς-Κυπαρισάς με το Peugeot 106 S16 που πήραν την 2η θέση στα 1600. Οι τελευταίοι προηγήθηκαν στα 1600 μετά το τέλος του 1ου σκέλους αλλά στην συνέχεια δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Καραβασίλη στο 2ο σκελός. Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι Μπαλντούνης-Κωνσταντινίδης με το θηριώδες Ford Escort MKII παίρνοντας την 3η θέση στα 2000 ενώ τους ακολούθησαν οι Μπαξεβανάκης-Ρετζούλης με το Honda Civic Type-R.

1oι στα 1400 τερμάτισαν οι Λίθαρης-Μέρτικας με το Toyota Yaris με τους Δημητρίου-Δημητρίου με το Peugeot 106 S16 να τους ακολουθούν παίρνοντας την 3η θέση στα 1600. Στις κυριότερες εγκαταλείψεις του αγώνα θα βρούμε, τους Κωνσταντίνου-Αλεξιάδη με το Peugeot 206 KC από έξοδο και τους Βούλγαρους Galabov-Bakalov με Citroen Saxo VTS από ημιαξόνιο. Αρκετά βλέμματα τράβηξε και η μοναδική αμιγώς γυναικεία συμμετοχή του αγώνα, οι Stoyanova-Stoyanova με ακόμα ένα Citroen Saxo VTS που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα στην πρώτη τους συμμετοχή εκτός Βουλγαρίας.

Επόμενος αγώνας του θεσμού, στις 18-19 Σεπτεμβρίου, με το Ράλλυ ΔΕΘ που προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

pdf ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ