Η Πανελλήνια Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΠΑ.Λ.Μ.Α.) διοργανώνει στις 19 και 20 Μαρτίου 2011 την 2η Ανάβαση Σχίνου, στο δρόμο από τον οικισμό Σχίνου προς τα χωριά Πίσια – Περαχώρα.
Ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος Αναβάσεων συγκέντρωσε 55 συμμετοχές.

 

 pdf Συμμετοχές

 pdf Πρόγραμμα

 

Προσβάσεις θεατών

1. Στην έξοδο των Μεγάρων, αφήνετε την Εθνική οδό και κατευθύνεστε προς Μέγαρα. Ακολουθείτε τις πινακίδες προς Αλεποχώρι. Διασχίζετε τα Μέγαρα και κατευθύνεστε προς Αλεποχώρι. Μετά 12 χλμ περίπου φθάνετε στο Αλεποχώρι. Στην παραλία στο “Τ” όπου super market και ταβέρνες στρίβετε αριστερά προς Σχίνο. Μετά 10 χλμ περίπου φθάνετε στο Σχίνο. Στην είσοδο του χωριού, όπου μεγάλη πέτρινη βρύση, υπάρχει πινακίδα προς Πίσια-Περαχώρα-Λουτράκι. Στρίβετε αριστερά και σε 2 χλμ περίπου αφού βγείτε από το χωριό Σχίνος συναντάτε τα pits και την Αφετηρία της Ανάβασης.

2. Στην έξοδο του Λουτρακίου, αφήνετε την Εθνική οδό και κατευθύνεστε προς Λουτράκι Φθάνετε στο Λουτράκι το διασχίζετε και αρχίζετε να ανηφορίζετε προς Περαχώρα- Πίσια-Σχίνο. Σε 10χλμ φθάνετε στην Περαχώρα. Μέσα στο χωριό Περαχώρα όπου δεξιά εκκλησία υπάρχει πινακίδα προς Πίσια-Σχίνο. Στρίβετε δεξιά και κατευθύνεστε προς Πίσια. Μετά 6 χλμ περίπου φθάνετε στα Πίσια. Τα διασχίζετε και συνεχίζετε για Σχίνο. Σε 6 χλμ περίπου φθάνετε στον Τερματισμό της Ανάβασης.

Κατά μήκος της Ανάβασης υπάρχουν 5 parking, με μεγαλύτερο αυτό του Κ5 όπου κεραία Vodafone, αφήνετε το αυτ/το σας και επιλέγετε πεζοί το σημείο που θέλετε να καθήσετε.

Ο δρόμος θα είναι κλειστός βάσει προγράμματος ως εξής :
Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 από 09.30 μέχρι πέρατος των δοκιμών.
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 από 09.00 μέχρι πέρατος του αγώνα.

Παρακαλούμε πολύ διατηρείστε το περιβάλλον καθαρό από σκουπίδια και διαφυλάξτε το δάσος από πυρκαγιά.