15ο Σπριντ Κοζάνης Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει τη διοργάνωση του 15ου Ράλλυ Σπριντ Ασφάλτου στις 4-5 Ιουνίου 2011. Ο αγώνας διεξάγεται όπως κάθε χρόνο στο φιλόξενο Βελβενδό Κοζάνης με την υποστήριξη της «Κοινωνίας των πολιτών του Βελβεντού», του Εμπορικού Συλλόγου Βελβεντού και είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘ.Ε.Α.) και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Προσμετράει στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος και στο Κύπελλο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Βορείου Ελλάδος (ΣΟΑΑΒΕ).
Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα βρεθούν στη γνωστή διαδρομή από Βελβενδό προς Καταφύγι μήκους 12 χλμ έχοντας την ίδια απόσταση με την περυσινή διοργάνωση.

Ο Σ.Μ.Α.Κ. όπως κάθε χρόνο δίνει παροχές στα πληρώματα που θα συμμετέχουν με τη βοήθεια των υποστηρικτών του αγώνα.
Φέτος δίνονται οι εξής παροχές προς τα πληρώματα που θα συμμετέχουν:
• Φιλοξενία στα πληρώματα ερχόμενα εκτός Νομού Κοζάνης
• Γεύμα στα πληρώματα μετά τον τερματισμό του αγώνα.
Για τις κρατήσεις των δωματίων θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα ανάλογα με τον χρόνο δήλωσης συμμετοχής.

Ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία του Βελβενδού, από τις 16:00μμ - 19:00μμ. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου στις 10:30πμ, στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής στο Μετόχι Βελβενδού. Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του πρώτου σκέλους και την διαδικασία του service park, αφού πρώτα τα αυτοκίνητα επιστρέψουν με ανάποδη φορά στην αφετηρία. Η απονομή θα γίνει στο Εστιατόριο «Μετόχι» στις 16:00 μαζί με το γεύμα προς τιμή των συμμετεχόντων.

Οι θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος θα κλείσει την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9:30πμ, μία ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και θα ανοίξει αφού τελειώσει και το δεύτερο σκέλος. Κλειστή θα είναι το πρωί της Κυριακής και η οδός δίπλα από το Στάδιο Βελβεντού όπου και γίνεται η εγκατάσταση των σέρβις των αγωνιστικών ομάδων την ώρα του αγώνα.

Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 και ώρα 11:00μμ.
Οι συμμετοχές θα πρέπει να συνοδεύονται από κατάθεση του παράβολου συμμετοχής 200€ στον τραπεζικό λογαριασμό Eurobank 0026-0385-90-0100-329798 (ΦΑΣΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ).
Τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του ΣΜΑΚ έχουν έκπτωση 50€.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στo τηλέφωνο/fax 2461036742 (Γραφεία ΣΜΑΚ 20:00μμ - 23:00μμ), στα κινητά 6948075647 (Λίτσιος Δημήτριος, Πρόεδρος ΣΜΑΚ) και 6934610730 (Φασνάκης Δημήτριος) στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Internet website http://www.smakracing.gr