Με τη συμμετοχή 35 πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το 34ο “ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ-ΠΡΟΚΑΤ” Rally Κρήτης, την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 19, 20 και 21 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο. Ο αγώνας, που είναι ο τέταρτος της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οδηγών – συνοδηγών ασφάλτινων Rally και τρίτος για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης, αποτελείται από οχτώ ειδικές διαδρομές, τέσσερεις επαναλαμβανόμενες, συνολικού μήκους 69,3 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 233,9 χιλιόμετρα. 

Τον αγώνα διοργανώνει ο Α. Ο. Κρήτης έχοντας συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

Την Παρασκευή στις 20:30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου θα παρουσιαστούν όλα τα πληρώματα περνώντας από τη ράμπα της εκκίνησης.

Το Σάββατο το πρωί, από τις 8:00 μέχρι τις 11:00, θα πραγματοποιηθεί τεχνικός και διοικητικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του “Ι.ΚΤΕΟ – Πατρωνάκης Ζαχαρίας” στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Οι μάχες με τα χρονόμετρα θα ξεκινήσουν το μεσημέρι στην Αυγενική, με το πρώτο πλήρωμα να παίρνει εκκίνηση στις 14:35 στη διαδρομή Αυγενική – Αγία Βαρβάρα και συνεχίζουν στις 15:00 στη διαδρομή Πρινιάς – Κεράσια.
Ακολουθεί 30λεπτη ανασυγκρότηση και επανάληψη των ίδιον διαδρομών στις 15:53 και στις 16:18 αντίστοιχα.
Στη συνέχεια τα αγωνιστικά θα οδηγηθούν στις Γούρνες, όπου θα είναι το Service Park, για 45λεπτο service και εκεί θα διανυκτερεύσουν.

Την Κυριακή το πρωί θα δοθεί συνέχεια, με τον αγώνα να μεταφέρετε ανατολικά, στις διαδρομές Καινούριο Χωριό – Επισκοπή και Καστέλι – Καλό Χωριό, στις 11:43 και 12:20 αντίστοιχα. Ακολουθεί 30λεπτη ανασυγκρότηση και 30λεπτο service και επανάληψη των δύο διαδρομών στις 14:21 και 14:58 αντίστοιχα.

Η καρό σημαία του 34ου “ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ-ΠΡΟΚΑΤ” Rally Κρήτης θα πέσει στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, με το πρώτο πλήρωμα να ανεβαίνει στη ράμπα τερματισμού στις 15:40.

Να πούμε ότι οι διαδρομές θα κλείνουν μιάμιση ώρα πριν το ωράριο του πρώτου αυτοκινήτου, γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στα σημεία, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και να μη μετακινούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία “ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ-ΠΡΟΚΑΤ”, ενώ σημαντική είναι για άλλη μία φορά και η υποστήριξη της “ANEK-SUPERFAST”.

jpg Χάρτης διαδρομής

pdf Πίνακας συμμετοχών

pdf Πρόγραμμα - Ωράριο

pdf Ειδικός κανονισμός