ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Με νίκη στη γενική κατάταξη των Βαλαβάνη – Καπάρα με Honda Civic Type R έγινε το 5ο Ράλλυ Σπριντ Όθρυς από τη Λ.Α.Βόλου. Το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό κομμάτι σε μία όμορφη και θεαματική ειδική διαδρομή επαναλαμβανόμενη στην περιοχή του βουνού Όθρυς και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δύο περάσματα των αυτοκινήτων
ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΑΝ
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ
ΓΥΖΗΣ
ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΓΑΤΣΟΣ
ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΛΜΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ

Στην κατηγορία άνω των 2000 κ.ε. οι Σταφυλοπάτης – Στεργιούλας με Opel Astra OPC, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει στην κατηγορία του, να αναδειχθεί 1ος Βολιώτης και να βγει 3ος Γενικής.

Δεύτεροι ήταν οι Καλαϊτζιάν - Παπανδρέου με Renault Clio KitCar και τρίτοι οι Σωτηριάδης - Καραγκούνης με Subaru Impreza.

Στα δίλιτρα πίσω από το Βαλαβάνη τερμάτισαν οι Γύζης - Γύζης με Renault Clio Williams και διαφορά πάνω από λέπτο.

Τρίτοι οι Κοσμίδης - Κωνσταντινίδης με Peugeot 306.

Την στιγμή τους είχαν οι Μπαλντούνης – Μέρμηγκα στα τελειώματα του 2ου σκέλους όπου ανέβασαν πάνω από 1 λεπτό όταν στο 1ο σκέλος ήταν 2οι στην κατηγορία.

Πρώτοι στα 1600 και 2οι γενικής οι ταχύτατοι Παπαναστασίου – Αγγελής με Saxo Vts, χαρούμενοι άλλα και λυπημένοι γιατί έχασαν για δυόμισι δευτερόλεπτα την πρωτιά στην γενική.

Οι 1οι στην βαθμολογία του Κυπέλλου των ασφάλτινων σπριντ 2012, Πλακουτσής – Παναγιωτόπουλος εγκατέλειψαν μένοντας στους 37 βαθμούς και οι σφετεριστές του Κυπέλλου, Γάτσος – Αμαραντίδου κατέκτησαν την 2η θέση στον αγώνα, παίρνοντας 13 βαθμούς και φθάνοντας συνολικά και αυτοί τους 37, όντας πλέον ισόβαθμοι στην 1η θέση με τους συναθλητές τους!!!

Την τρίτη θέση του βάθρου στα 1600 συμπλήρωσαν οι Αγγλόπουλος - Πολατσίδης με Citroen C2R2.

Στα 1400 εκκίνησαν 3 μόλις πληρώματα με άνετους νικητές τους Παλμό - Ψαράκου με MG Rover ZR, δεύτεροι οι Παπαδημητρίου - Κόντος με Toyota Yaris και τρίτοι οι Δαμασιώτης - Σαρρής με Suzuki Swift.

Ο αγώνας κύλησε ήσυχα, εκτός της βλάβης στο κιβώτιο ταχυτήτων που είχε στο πρώτο σκέλος το Νο 27 Φώτου Γ. – Περγάμαλης Γ. και καθυστέρησε κατά 15 λεπτά η διεξαγωγή του αγώνα.
Ο δρόμος είχε γεμίσει λάδια από τη μηχανική βλάβη του Escort, με τους διοργανωτές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου να επιλαμβάνονται άμεσα του προβλήματος και να το επιλύουν με συνεργείο καθαρισμού.

Εκκίνησαν 27 πληρώματα από την πλατεία του Αλμυρού, όπου στο 1ο σκέλος τερμάτισαν 26 και στο 2ο σκέλος 22.
Συνολικά εγκατέλειψαν 5 αυτοκίνητα, τα Νο 4, 10, 20, 23 και 27. 

Επί πλέον Κύπελλα απένειμε η Λ.Α.Βόλου εκτός των υποχρεωτικών καθιερωμένων και στις τρεις πρώτες γυναίκες συνοδηγοί ανεξαρτήτων κυβικών και στο φιλοξενούμενο γυναικείο εκ Βουλγαρίας πλήρωμα.

pdf Τελικά αποτελέσματα