Back to Top
 
 
Επάνοδος του R40 με μεταφορά σε νέα πλατφόρμα (19 Μαρ 2017)

Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια :)

Περι χορηγών και διαφήμισης

Περισσότερα
18 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #448 από paskalip
Βασικά όλα είναι μια αλυσίδα. Αγώνας-αυτοκίνητο-οδηγός-χορηγός-προβολή...

\'Ημουν ένα άτομο με καμία επαφή με τους αγώνες. Δεν είχα ουτε φίλους ουτε γνωστούς που να ασχολούνται με το άθλημα, έστω και ως θεατές. Ότι ήξερα, το ήξερα απο μερικα περιοδικά αυτοκινήτου, απο τις τελευταίες τους σελίδες. Και κανα δυο φορές στη ράμπα στο ΔΕΘ και εκεί τελειώνουν όλα. Βλέπεται, είναι απαγορευτικό για ένα πιτσιρικά χωρίς αυτοκίνητο. Μετά έγινα 18, έβγαλα δίπλωμα και ωπ, ας πάω να δω τώρα έναν αγώνα, να μου φύγει ο καημός. Να πάω... Να πάω ΠΟΥ? Που είναι αυτοι οι αγώνες ρε παιδιά, πότε είναι, πού γίνονται??? Ρωτώντας πας στην πόλη, ξέρω, αλλά να ρωτήσω ποιον? Να και στο περιοδικό, έγινε το θερμαικού, νίκησε \"αυτός\", ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Γιατί κανένας δεν ελεγε πριν τον αγώνα οτι θα γίνει? Γιατι δεν υπήρχε μια αφίσα? Κάτι να ενημερωθώ και εγώ, ο άσχετος?

Μετά να, τυχαίνει ένα αγωνιστικό ημερολόγιο από ενα περιοδικό. Ωραία, μάθαμε οτι σίγουρα υπάρχουν 2 αγώνες στη Β.Ελλάδα. Ωραία, θα πάμε και στους 2. Και τον υπόλοιπο χρόνο? Λαμία λεει το ημερολόγιο, Λαμία it is. Και τα σπρίντ? Τι είναι τα σπριντ? Μέχρι να βάλουν το ημερολόγιο στο rally.gr αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη τους. Και ας ήταν 30 λεπτά από το σπίτι μου.... Γιατι δεν υπήρχε μια αφίσα? Κάτι να ενημερωθώ και εγώ, ο άσχετος?

Και μετά περνάμε στην αντίπερα όχθη, αυτή των χορηγών. Και σας ρωτάω, εσείς θα δίνατε λεφτά σε ένα είδος διαφημισης, το οποίο θα σας προβάλλει σε μια ομάδα ατόμων τα οποία γνωρίζουν ήδη την υπαρξή σας? (Και δεν μιλάω για ττην αυτοπροβολή των αγωνιζομένων). Δεν θα ήταν προτιμότερος ένας άλλος τρόπος διαφήμισης?

Δεν ξέρω κατά πόσο και αν ισχόυν τα όσα σκέφτομαι και λέω, αλλά σε αυτό το forum πιστεύω υπάρχουν αρκετά άτομα να μου απαντήσουν...

Nik, θεώρησα ότι εδώ ήταν η καταληλλότερη θέση για αυτό το thread. Αν πιστεύεις οτι είναι κάπου αλλού, μετακίνησε το

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
18 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #449 από rallycards
Απαντήθηκε από rallycards στο θέμα Απ:Περι χορηγών και διαφήμισης
MΠΡΑΒΟ ΠΑΣΧΑΛΗ!!!
Εδώ και καιρό έπρεπε να έχουμε ανοίξει ένα τέτοιο thread!!!
Όχι βέβαια ότι θα καταφέρουμε κάτι, άλλα είναι υποχρέωση μας να θέσουμε τα ερωτήματα μας!
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ !!!
Λοιπόν θα ξεκινήσω με κάτι επίκαιρο!!!

ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ 13 ΜΕΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ 10 ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ? ΡΑΔΙΟ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ! ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ? ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ? ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ?
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ \"ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ\" Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ!!! ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΡΙΟ!!! ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ! ΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ??? ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΤΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΟΘ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ), ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

H συλλογή μου: photobucket.com/rallycardscolllection
TASOS TSIOTRAS
[img

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.279 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ