Back to Top
 
 
Επάνοδος του R40 με μεταφορά σε νέα πλατφόρμα (19 Μαρ 2017)

Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια :)

Η Δημοσιογραφικη Καλυψη Των Ατυχηματων

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4548 από HUNTER
Με αφορμη το ατυχημα της Βουλγαριας,και σε μια προσπάθεια να μην γεμιζουμε τα σχολια του ατυχηματος τα οποία θα επρεπε να εχουνε γεμισει με συλλυπητηρια,ανοιγω αυτο εδω το θεμα,και θα ηθελα να τοποθετηθούνε και ολοι οι αγωνιζομενοι που μας διαβαζουν.

Απο τη δική μου σκοπια,που δεν ειμαι αγωνιζομενος,και με την δικη μου οπτικη γωνια που δεν περιορίζεται αυστηρα στα πλαισια του πληρωματος του αγωνιστικου αλλα πιανει και το περιβάλλον (θεατες κ.λ.π.),η καλυψη των ατυχηματων ειναι επιβεβλημενη.
Δειχνει τους κινδυνους των μοτορσπόρτς,και πάντα διδάσκει μεθοδους αποφυγης σε ολους που βρισκονται κοντα σε αυτους τους αγωνες.Η ιστορια της ανθρωπινης ευφυίας αλλωστε,έχει βασιστει σχεδον αποκλειστικα στα μαθηματα αποφυγης των κακων καταστασεων που μας περιτρυγυρίζουν.Μαθαινουμε ολοι απο τα λαθη μας.

Νομιζω οτι,το χειροτερο που μπορεις να κανεις σε μια κακη στιγμη,ειναι να την εξαφανισεις απο τα ματια των υπολοίπων ανθρωπων που μπορει αυριο να αντιμετωπίσουν παρομοιες καταστασεις.

Το μονο που θα \"δικαιολογούσε\" μια τετοια συμπεριφορα,θα ητανε η προσπάθεια να εξορκίσεις το κακο,εαν πιστευεις σε κακοτυχίες,βασκανιες και γλωσσοφαγιες,πραγμα που τουλαχιστον στα δικα μου ματια φαινεται να στερειται σοβαροτητας.

Θα ηθελα τις γνωμες σας

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Pneusport
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4549 από Pneusport
Απαντήθηκε από Pneusport στο θέμα Απ:Η Δημοσιογραφικη Καλυψη Των Ατυχηματων
Επειδή θεωρώ τον ευατό μου αφορμή να ανοίξει αυτό το θέμα, ωφείλω να πάρω μια θεση κι εδώ αν και νομίζω το θέμα εξαντλήθηκε.

Να φέρω ενα παράδειγμα γιατί νομίζω δεν γίνομαι κατανοητός. Πριν κάποιο καιρό ο κσομόπουλος είχε ενα ατύχημα και κατρακυλισε σε ενα γκρεμό. Ο συντάκτης θεωρώ οτι πρέπει στην κάλυψη να βάλει φότο από το αυτοκίνητο σε εκκίνηση ή τερματισμό ή θεαματική στροφή ή με κυπελλα επανω κλπ . ο ρεπόρτερ του ΣΤΑΡ θα δείξει το κουφάρι, το αμαξι φορτωμένο στην ελπα κλπ κλπ

Στην περίπτωση του Beef. Θα τον δείξουμε να πανυγηρίζει με τον μαρτιν, να βαζει κράνος, να δίνει συνεντευξη, να χαμογελάει κλπ κλπ. Το ΣΤΑΡ θα δείξει τρακαρισμενο 307, τα αίματα στα φυλλα, το δέντρο που κοπάνησε κλπ κλπ.

Αυτό που λεώ ειναι οτι η καλυψη του τραγικού θέλει ποιότητα και λεπτότητα που μόνο ο εξειδικευμένος τυπος μπορεί να δόσει.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4550 από glf
ωραία, άρα είσαι αντίθετος με την προβολή των χτυπημένων αυτοκινήτων στην τηλεοπτική κάλυψη του WRC ?
άρα είσαι αντίθετος και με την προβολή των... εξόδων από τους πιλότους στην F1 και την προβολή των hisiding στις μηχανές ?

εγώ όλα αυτά, την έξοδο του Κοσμόπουλου και τα αγωνιστικά αγκαλιά με τα δέντρα τα βλέπω σαν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ, είναι μέσα στο παιχνίδι και όπως ακριβώς θα δούμε και τα ωραία ανάποδα, τα ανατριχιαστικά περάσματα και θα πούμε \"Μπράβο τον ήρωα\", έτσι ακριβώς, με το ίδιο μάτι του ωραίου θεατή που ενδιαφέρεται για τον αγώνα και τις επιδόσεις του άλλου, θα δούμε και την άτυχη στιγμή, θα μάθουμε γιατί έμεινε και γιατί εγκατέλειψε, ο άλλος βρήκε αγελάδα, ο άλλος τρακτέρ και θα δούμε και τη δυστυχή κατάληξη. Η διαφορά μας με το Σταρ είναι ότι εμείς καλύπτουμε ανελλιπώς τους αγώνες και δείχνουμε και τα καλά και τα άσχημα. Το Σταρ δείχνει μόνο τα άσχημα.

Δηλαδή ο Μάκης ο Βασιλειάδης που μόνος του έβαλε τις φωτογραφίες από το 306 μετά το γκρεμό και το κοιτούσαμε και το ξανακοιτούσαμε όλοι ήταν λάθος ?
Δηλαδή εγώ που το είδα και είπα \"μπράβο κλουβί, ωραία κατασκευή\" (μετά το ψυχοπλάκωμα για την ατυχία του πληρώματος) ήταν κάτι το.. πλεονάζον ?
Και αν δεν δούμε εμείς οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι τα αποτελέσματα των συστημάτων ασφαλείας που βάζουμε ποιος πρέπει να τα δει δηλαδή ?????

Πολύ ωραία κουβέντα κάνουμε που όπως είπα ήθελα να την ανοίξω καιρό και φυσικά δεν είναι ο Βασίλης ο μόνος που έχω ακούσει να λέει το ίδιο πράγμα, το ακούω κυρίως από αγωνιζόμενους.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4551 από makis
νικο τοποθετιθικες σωστα στο θεμα
μπραβο.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4552 από sgti
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΞΟΔΟΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΧΟΜΠΥ? ΑΘΛΗΜΑ? Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ!
ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΟΜΠΥ Η ΜΑΣ ΑΝΑΝΓΚΑΖΟΥΝ
ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ?ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ,ΚΑΘΕ ΔΕΝΤΡΟ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΑΙ ΟΛΑ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4554 από glf


μετρήστε τις άτυχες στιγμές ή αλλιώς racing incidents που λένε και στην F1

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4555 από HUNTER
Πάντως,περιμενα περισσοτερη συμμετοχη σε αυτο το θεμα.Θα ηθελα περισσοτερο να δω τοποθετησεις αγωνιζομενων που διαφωνούνε με τη θεση που εξεφρασα παραπάνω,περισσοτερο για να κατανοήσω το αν βλέπω τα πραγματα με λαθος τροπο.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.318 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ