Back to Top
 
 
Επάνοδος του R40 με μεταφορά σε νέα πλατφόρμα (19 Μαρ 2017)

Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια :)

44th Rally Bulgaria

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #26662 από glf
44th Rally Bulgaria δημιουργήθηκε από glf
με την ακύρωση του Σπριντ Πτολεμαϊδας, ξαφνικά βγήκε η επιλογή για να δούμε το Ράλλυ Βουλγαρίας που γίνεται την ίδια ημερομηνία.

φέτος έχει 26 συμμετοχές (4 τα S2000) και... κανένα Έλληνα

παρόλα αυτά θα πάμε σαν ταξιδάκι και με ολίγον από θέαμα :laugh:

άλλοι από Πέμπτη για να δουνε και το shakedown και άλλοι από Παρασκευή

www.rallybulgaria.com

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #26877 από glf
Απαντήθηκε από glf στο θέμα Απ:44th Rally Bulgaria
Μετά το τέλος των ειδικών του Σαββάτου έγινε ένας μικρός χαμός στο Ράλλυ Βουλγαρίας.

Η οργάνωση αποφάσισε να ακυρώσει την τελευταία ειδική της ημέρας που είναι και η μεγαλύτερη του αγώνα (30 χλμ) λόγω... βροχής!!! ναι, το μόνο θέμα ήταν η δυνατή βροχή!

Το θέμα είναι αυτό αποφασιστηκε αφού τερμάτισαν οι πρώτοι και βγήκαν μεγάλες διαφορές σε χρόνο που θα έκριναν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και μεγάλος χαμένος θα ήταν ο Iliev.
Βέβαια ο ίδιος λέει ότι είδε κίτρινη σημαία μέσα στην ειδική και έκοψε ρυθμό σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIA τη στιγμή που μάλλον μόνο αυτός έκοψε τόσο πολύ....

Τελικά οι οργανωτές έδωσαν ίδιο χρόνο σε όλους, οι διαφορές δεν... φάνηκαν επισήμως και στο τέλος της ημέρας υπήρξε ένταση και μεγάλη διαφωνία από τους Ουκρανούς διεκδικητές του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου φέτος Saliuk - Chervonenko που υποστήριξαν ανοιχτά μέσα στη συνέντευξη Τύπου ότι η απόφαση των αγωνοδικών για ακύρωση της ειδικής έγινε για να μη χάσει τον αγώνα ο Iliev!!!

Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά βλέπουμε οργανωτικά παρατράγουδα στο Ράλλυ Βουλγαρίας που πασχίζει να κερδίσει πόντους στα καλεντάρια της FIA. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος ξεκίνησαν μόλις 19 αυτοκίνητα! και οι Βούλγαροι έδωσαν τελικά και πριμ εκκίνησης στα τοπικά πληρώματα για να καταφέρουν να έχουν συμμετοχές στον αγώνα.

Τελικά ο αγώνας είχε μόνο 4 συμμετοχές από το εξωτερικό και όπως δήλωσε ήδη ο Saliuk δε θα ξανατρέξει στη Βουλγαρία μετά από αυτό που έγινε.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: glfrallycardspaskalip
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.288 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ