Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
η Αλεξανδούπολη μετά το φετινό, το γυρίζει σε σπριντ, ενώ βλέπουμε Δράμα και Ξάνθη με σπριντ.<br><br>Η δημοσίευση επεξεργάστηκε από: glf, at: 31.01.07 23:55
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Πόλυ καλό το πρόγραμμα σε γενικές γραμμές.
Επιτέλους θα δούμε 2 αγώνες του Παν.Π.Ράλλυ στη Β.Ελλάδα.
Το μόνο που με \'\'χαλάει\'\' είναι που δεν θα δούμε τον τοπικό μας αγώνα
Παιδιά δεν βλέπω κίνηση στο forum.Τι έγινε?Όλοι στην προετοιμασία των αγωνιστικών το ρίξατε?
Ας πούμε και κανένα νέο για το νέο πρωτάθλημα...
Από συμμετοχές ξέρει κανείς τι παίζει?
Ένα νέο από εμένα είναι ότι το φιλαράκι μου δυστηχώς δεν θα το δούμε στις ειδικές της Β.Ελλάδος μιας και πάει γι\'άλλα<br><br>Η δημοσίευση επεξεργάστηκε από: amg, at: 13.01.07 17:50
ε και γω πρέπει να το πάρψ απόφαση να το συμμαζέψω λίγο. τώρα φροντίζω για άξονα, να έρθουμε στα ίσια μας τουλάχιστον πίσω. να είχαμε και δύο άκρα μπροστινά...
τι λέει, κανονίζετε για Κύπελλο Ασφάλτου ? βλέπω οτι θα έχουμε αρκετή συμμετοχή σε Πανελλήνιο επίπεδο και έτσι πρέπει. Για να δούμε φέτος ποιοι θα συνεχίζουν τις περυσινές καλές εμφανίσεις των Πάζη, Αναγνωστάκη, Στρατέλη, Καλούδη (αρχή στη Λαμία) και τις εμφανίσεις του Μαυροδή στο Peugeot Cup.
Παιδιά δεν βλέπω κίνηση στο forum.Τι έγινε?Όλοι στην προετοιμασία των αγωνιστικών το ρίξατε?
Ας πούμε και κανένα νέο για το νέο πρωτάθλημα...
Από συμμετοχές ξέρει κανείς τι παίζει?
Ένα νέο από εμένα είναι ότι το φιλαράκι μου δυστηχώς δεν θα το δούμε στις ειδικές της Β.Ελλάδος μιας και πάει γι\'άλλα<br><br>Η δημοσίευση επεξεργάστηκε από: amg, at: 13.01.07 17:50
Δεν θα τον δούμε συχνά εννοείς μάλλον, καθώς έχει και ΔΕΘ και ΕΛΠΑ το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Περιμένουμε όμως αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα.
Επίσης να αναφάρω ότι το Ελπα εκτός των άλλων μετράει και στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα ράλλυ Ιστορικών!!! όπως και το Ιστορικό Ακρόπολις, οπότε θα δούμε και τέρατα παλαιών εποχών στα μέρη μας...
Και αν βάλουμε σε αυτούς και τους Σκαλτσοκικίζες μέσα... θα έχει πολύ πλάκα λέμε!!!