Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Ωραία τα νέα για το \"μειωμένο\" παράβολο μιας και με όσους έχω μιλήσει μου είπαν οτι τα 900 είναι απαγορευτικό νούμερο. Φυσικά ούτε εγώ τα έδινα
Για να δούμε τι θα πουν και οι χορηγοί
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Για μια μερα ποσο ειναι το παραβολο?
Διονυση αμα μαθεις ειδικες πες μας και εμας.
4 περασματα και πρασινα αλογα.Αμα δεν κανεις αρκετα περασματα ουτε ασφαλης εισαι ουτε μπορεις να κυνηγησεις πολλα πραγματα.Ασε που οι τοπικοι σε ολους τους αγωνες ξερουν τις ειδικες και εχουνε λυσσαξει στην δοκιμη και καλα κανουν.
Προσωπικά πάντως, περιμένω πως και πως τον αγώνα! Γεμάτος αγώνας και για τους συμμετέχοντες και για τους θεατές! Μακάρι να είναι ανάλογες και οι συμμετοχές!!!
πάντως με δεδομένη την αποχή του ΣΟΑΑ που θα κόψει ορισμένες συμμετοχές από την υπόλοιπη Ελλάδα και το μεγάλο παράβολο που θα κόψει τις \"λιγότερο ορεξάτες\" συμμετοχές της Β. Ελλάδος, αναρωτιέμαι και γω για τον αριθμό των συμμετοχών.