skodaS2000 Με επιτυχία στέφτηκε η τελευταία ασφάλτινη δοκιμή του νέου Škoda Fabia Super 2000. Εκτός από τους δυο έμπειρους οδηγούς δοκιμών Jan Kopecký και Raimund Baumschlager, στις πρόσφατες δοκιμές της ομάδας στην Αυστρία, συμμετείχαν και, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Carlos Sainz και ο Hans-Joachim Stuck, ο αντιπρόσωπος του αγωνιστικού τμήματος της Volkswagen.
  Η δοκιμή αυτή δεν ήταν η πρώτη εμπειρία του Sainz με Škoda - ο Ισπανός οδηγός κέρδισε το Ράλι Shalymar (κοντά στη Μαδρίτη) με Fabia από το φθινόπωρο του περασμένου έτους, οπότε ένιωθε σαν να δοκίμαζε τη νέα έκδοση του Fabia Super 2000. "Είχα φτάσει να γνωρίζω το Škoda Fabia αρκετά καλά, και μπορώ να δω ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός όσον αφορά την ανάπτυξη του αυτοκινήτου", δήλωσε ο Sainz.

Σχολιάζοντας το πρότζεκτ, ο Δρ Eckhard Scholz, ο υπεύθυνος για την τεχνολογική ανάπτυξη της Škoda Auto, δήλωσε: «Η συμμετοχή έμπειρων αγωνιζόμενων όπως οι Carlos Sainz και Hans-Joachim Stuck, υπογραμμίζει τη σημασία που αποδίδει ο όμιλος Volkswagen στο αγωνιστικό τμήμα της Škoda και δίνει πολύτιμα ερεθίσματα για την ανάπτυξη του νέου Fabia Super 2000 ".