thumb_01iliev.jpg
Ο 2ος γύρος του Βουλγάρικου πρωταθλήματος ράλλυ, το Rally Vida, ήταν ο αγώνας που έμελε να φέρει ξανά στο ψηλότερο σκαλί του πόντιουμ μετά από σχεδόν 2 χρόνια, τους Iliev-Yanakiev με το νέο τους απόκτημα, ένα Skoda Fabia S2000. Σε έναν αγώνα με εξαιρετικά υψηλή μ.ω.τ. στις ε.δ. του, ήταν μακράν το ταχύτερο πλήρωμα και δείχνουν ότι φέτος που έχουν το "κατάλληλο" αυτοκίνητο μάλλον θα προβληματίσουν και πάλι τους διεκδικητές του τίτλου!

Ενημέρωση


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Gyoshev-Spasov με το Mitsubishi Lancer RS Evolution IX. Κινήθηκαν πολύ γρήγορα, κέρδισαν ε.δ.. ενώ τερμάτισαν μόλις 16''4 πίσω από τους νικητές με σαφώς "υποδυέστερο" αυτοκίνητο. Και αυτοί δείχνουν ότι έχουν την ταχύτητα ώστε στο μέλλον να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.

Μόλις 3οι, 11''1 πίσω από τους 2ους, τερμάτισαν οι περσυνοί πρωταθλητές, Donchev-Yordanov με το Peugeot 207 S2000 που σε αυτόν τον αγώνα μάλλον δεν έκαναν και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Παρά την μέτρια εμφάνιση όμως με τη νίκη τους στον 1ο αγώνα της χρονιάς παραμένουν επικεφαλής στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Μια θέση πίσω τους βρέθηκαν οι Isaev-Kordev με το Mitsubishi Lancer RS Evolution IX που για ακόμα έναν αγώνα έδειξαν σταθερότητα στις επιδόσεις τους. Στην 5η θέση τερμάτισαν οι Popov-Popov με ακόμα ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution IX. Ο οδηγός ακόμα δεν έχει αναρώσει πλήρως από το ατύχημα που είχε με μια μηχανή ενώ και κάποια μικροπροβλήματα με το αυτοκίνητο τον εμπόδισαν στο να βρεθεί πιο ψηλά στη γενική.

2η συνεχόμενη νίκη στην Α/7 για τους Slavov-Nikolov με το Renault Clio R3 Maxi που για ακόμα έναν αγώνα ήταν μακράν ο ταχύτερος 2WD συνδυασμός, τερματίζοντας παράλληλα 6οι γενικής. Νικητές στην Α/6 και 7οι γενικής ήταν οι Stratiev-Borisov με το Citroen C2 R2 Max.

Tους αολούθησαν οι Denev-Nenov με το Renault Clio RS Ragnotti που επικράτησαν στην Ν/3, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσαν οι Vidarkinski-Mirchev με Citroen Saxo VTS (1οι Ν/2) και οι K.Todorov-Sivov με Renault Clio RS Ragnotti (2oι N/3).

Στις κυριότερες εγκαταλείψεις του αγώνα συγκαταλέγονται, οι Staykov-Kadir με το Mitsubishi Lancer RS Evolution VIII και οι Ganchev-Nikolov με Fiat Punto KC.

Ο επόμενος αγώνας του θεσμού θα πραγματοποιηθεί εκτός των συνόρων της Βουλγαρίας με το Rally Serbia στις 19-20 Ιουνίου που αναμένεται να συγκεντώσει αρκετά βλέμματα καθώς σε αυτό θα συμμετέχουν και οι Hirvonen-Lehtinen με το εργοστασιακό Ford Focus WRC για να προετοιμαστούν καλύτερα για το Rally Βulgaria για το WRC στις αρχές Ιουλίου.



Video



BG - Rally Vida 2010