Με το καλύτερο αποτέλεσμα θέλει να γιορτάσει η Skoda τα 110 χρόνια συμμετοχής της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, στο rally Monte Carlo.Είναι ο πρώτος αγώνας του Intercontinental Rally Challenge (IRC) για το 2011, στον οποίο η Skoda θα υπερασπιστεί τους τίτλους κατασκευαστών και το πρωτάθλημα οδηγών.Η Skoda Motorsport θα πάρει μέρος στον αγώνα με τα επιτυχημένα πληρώματα που διαθέτει, Juho Hänninen & Mikko Markkula νικητές του θεσμού το 2011 και τους δεύτερους σε αυτόν Jan Kopecký & Petr Starý.


Στο Monte Carlo θα δούμε συνολικά δέκα Fabia Super 2000 και πολλά μεγάλα ονόματα θα οδηγούν Fabia Super 2000 όπως o πρωταθλητής του 2008, Nicolas Vouilloz και ο νικητής των 3 τελευταίων αγώνων του IRC πέρυσι, Freddy Loix. Επίσης θα δούμε τον νεαρό Νορβηγό Andreas Mikkelsen που συμμετέχει με την υποστήριξη της Škoda UK Motorsport για πρώτη φορά στον αγώνα όπως και την συμμετοχή της Škoda Auto Germany, Mark Wallenwein.

Ο διευθυντής της Škoda Motorsport Michal Hrabánek δήλωσε "πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για εμάς γιατί εδώ έκανε ντεπούτο το Fabia Super 2000 το 2009. Είναι από τους καλύτερους αγώνες αγώνες που έχει να επιδείξει γενικότερα ο χώρος του μηχανoκίνητου αθλητισμού και το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για να επιτύχουμε".

Χειμερινές δοκιμές της Škoda Motorsport