To 2009 η Peugeot έκανε το 1-2-3 με τους Ogier,Loix και Stéphane Sarrazin και έχει σαν στόχο να επάναλάβει αυτήν την επιτυχία και να συνδέσει το όνομα της με τον εορτασμό των 100 χρόνων του Rally Monte Carlo. To φθινόπωρο η Peugeot Sport παρουσίασε την εξέλιξη του 207 super 2000 για το 2011. Η βελτιωμένη έκδοση του αυτοκινήτου σηματοδοτεί ένα σημαντικό τεχνολογικό βήμα προς τα εμπρός όσον αφορά την ισχύ του κινητήρα και την ευελιξία του. Περιλαμβάνεται επίσης ένα αναθεωρημένο σύστημα στην εμπρός ανάρτηση που βοηθά στην ακρίβεια της κατέυθυνσης.
Wilks

Neuville

Η Peugeot Γαλλίας συμμετέχει με τρία αυτοκίνητα τα οποία θα είναι στα χέρια του Νορβηγού Petter Solberg,του πρωταθλητή Γαλλίας για το 2010 Bryan Bouffier και του Stéphane Sarrazin που κατετάγει 3ος το 2009 και 4ος στον περσινό αγώνα.

Η Peugeot Μεγάλης Βρετανίας  θα προσπαθήσει για το καλύτερο με τον έμπειρο και νέο στην ομάδα Guy Wilks ο οποίος έχει τα γενέθλια του την τελευταία ημέρα του αγώνα και θα ήθελε να τα γιορτάσει με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η Peugeot Βελγίου εναποθέτει τις ελπίδες της για ένα καλό αποτέλεσμα στα χέρια του 22χρονου νεαρού και γνωστού από την συμμετοχή του στο J-WRC και νικητή στην Βουλγαρία με C2 s1600 Thierry Neuville.

Η Peugeot Πορτογαλλίας θα εμπιστευτεί το 207 s2000 για ακόμη μία χρονιά στον πρωταθλητή της χώρας Bruno Magalhaes.

Δεν είναι μόνο αυτοί οι οδηγοί όμως που θα διεκδικήσουν την νίκη καθώς πολλοί έμπειροι οδηγοί είναι ικανοί για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην τελική κατάταξη.Ας δούμε ποιοί θα οδηγήσουν το γαλλικό αυτοκίνητο.

N°2 - Petter SOLBERG
N°4 - Bryan BOUFFIER
N°6 - François DELECOUR
N°8 - Stéphane SARRAZIN
N°10 - Guy WILKS
N°11 - Toni GARDEMEISTER
N°14 - Bruno MAGALHAES
N°16 - Giandomenico BASSO
N°17 - Thierry NEUVILLE
N°22 - Luca BETTI
N°23 - Jean-Sébastien VIGION
N°25 - Michel BOETTI
N°26 - Massimiliano SETTEMBRINI
N°29 - Marco TEMPESTINI
N°33 - Stefano CAPELLI