Χρήστος Πλατής Ο Χρήστος Πλατής με την ιδιότητα του συμβούλου επικοινωνίας της ΕΘΕΑ απέστειλε την παρακάτω επιστολή - πρόσκληση προς κάθε φίλο του σπορ διατεθειμένο να βοηθήσει στο έργο της προβολής των αγώνων.
Θέμα: Προβολή των αγώνων.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα των αγώνων αυτοκίνητου σήμερα, είναι αυτό της προβολής τους. Όσες προσπάθειες κι αν έχουν γίνει προς την κατεύθυνση αυτή, ήταν αποσπασματικές και τελικά ανεπιτυχείς.

Για να μπορέσουμε να αναστρέψουμε αυτή την δυσάρεστη κατάσταση, χρειάζεται συστηματική και ομαδική δουλεία με πρόγραμμα και στόχους εφικτούς και διαβαθμισμενους από άτομα σχετικά με τις δημόσιες σχέσεις και το Marketing.

Έτσι προτείνω ν ανασκουμπωθούμε όσοι «το πονάμε» και να φτιάξουμε μια άτυπη ομάδα εθελοντικής δουλείας που θα διαπιστώσει, θα σχεδιάσει , θα εισηγηθεί και θα οργανώσει κινήσεις με στόχο την έξοδο από την εσωστρέφεια.

Και για να είμαι απόλυτα συγκεκριμένος , ζητάω την συνεργασία ατόμων που έχουν σπουδάσει κατ αρχήν και ασκούν κατά δεύτερον επάγγελμα σχετικό με το αντικείμενο της προβολής, και που θα αφιερώσουν μέρος του ελευθέρου χρόνου τους σ ένα σοβαρό έργο υπέρ του σπορ. Σε μια ύστατη προσπάθεια για «καλύτερες μέρες».

Η ομάδα θα συνεδριάζει και θα δέχεται προτάσεις κάθε Τρίτη 18.00- 22.00 στα γραφεία της EΘΕΑ Λ.Μεσογείων 395, 2ος όροφος. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 26 Αυγούστου 2008 . Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες , στο τηλέφωνο μου 6974797979 η και με mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το έργο της ομάδας:
1. Η μελέτη των αναγκών και των δυνατοτήτων.
2. Η εισήγηση στην EΘΕΑ μέτρων προβολής του σπορ.
3. Η σύνταξη ενός «χάρτη» μίνιμουμ υποχρεώσεων των οργανωτών, σχετικά με την προβολή.
4. Η οργάνωση και πραγματοποίηση εξωαγωνιστικων η παράλληλων με τους αγώνες εκδηλώσεων
5. Η «διείσδυση» στα ΜΜΕ.

Ελπίζω σε μια πλατειά και σοβαρή ανταπόκριση χωρίς τις γνωστές «αναστολές» και με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε...

Χρ. Πλατής.

(Πηγή : ethea.elpa.gr)