soaave_logo_sm.jpg Χθες δημοσιεύθηκε στο rally.gr η απαντητική επιστολή του Προέδρου της ΕΛΠΑ και ΕΘΕΑ, κ. Βασίλη Δεσποτόπουλου σχετικά με τους λόγους ακύρωσης του Ράλλυ Χαλκιδικής. Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Πρόεδρος της Αρχής του σπορ για την Ελλάδα προκάλεσαν την άμεση αντίδραση προσώπων που αναφέρουν τα γεγονότα πολύ διαφορετικά. Στο ίδιο site δημοσιεύθηκε επιστολή του Α. Βωβού και συμπληρωματική δήλωση του Στρατισίνο, ενώ από τη Βόρειο Ελλάδα υπάρχει νέα επιστολή του ΑΟΘ καθώς και από μεριάς ΣΟΑΑΒΕ.
Α.Ο.Θ.

Σε συνέχεια των αντιδράσεων στις απαντήσεις του Προέδρου της ΕΛΠΑ Β.Δεσποτόπουλου.


Ο εμπαιγμός, η παραπλάνηση και οι ψευδείς απαντήσεις, έχουν και τα όρια τους. Ας αφήσουμε έξω τις όποιες κρατικές χορηγίες που ξεκίνησαν ενέργειες τον Ιούλιο (απάντηση Προέδρου).
Υπήρξε πρόθεση και ανάληψη κάλυψης των εξόδων διοργάνωσης από ομάδα Χατζηπαναγιώτου-Μανιατόπουλου-Παρταλιού, η απάντηση γνωστή (επιστολή Στράτη)
Δεύτερη βοήθεια, από τον Όμιλο κ. Α.Βωβού, η συνέχεια γνωστή (επιστολή Α.Βωβού) Απαξίωση Α.Ο.Θ., αγωνιζομένων, Φορέων, Κρατικών Αρχών, Στελεχών που έχουν δώσει την ζωή τους για τον χώρο.
Διασυρμός σε όλο του το μεγαλείο, για το καμπανάκι του Προέδρου που καλά θα κάνει να το χτυπήσει και να το ακούσει πρώτος για την συνέχεια που φτάνει.
Η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική και όλη η Βόρεια Ελλάδα μαζί με όλους τους κρατικούς φορείς δεν θα το αφήσουν να περάσει απαλά το όλο θέμα με αυτές τις απαντήσεις. Ολοκληρώθηκε ένα σχέδιο που καλά πληροφορημένοι εκ των έσω ανακοίνωναν εδώ και μήνες και οι αφελείς έτρεχαν να προλάβουν.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΤΑΛΙΟΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΟΑΑΒΕ

ΚΟΙΝ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ-M.M.Ε
Νομαρχίες ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Συνάδελφοι αγωνιζόμενοι.
Ο Σύνδεσμος, μετά τη βόμβα του καλοκαιριού που έριξε η ΕΛΠΑ μεταφέροντας με δική της αυθαίρετη απόφαση έναν απολύτως έτοιμο και στημένο αγώνα σε άλλη περιοχή, σας ενημερώνει για τις θέσεις μας.
Σαν επίσημη δικαιολογία προβάλλεται η οικονομική αδυναμία της ΕΛΠΑ να διοργανώσει τον αγώνα, η έλλειψη χορηγιών και η μη στήριξη του αγώνα από τους τοπικούς φορείς της Β.Ε.
Ήδη θεωρούμε ότι τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ενημερωθεί και έχουμε σχηματίσει μια πρώτη άποψη για το πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.
Γεγονότα που αναλύοντάς τα ο ΣΟΑΑΒΕ, και εκφράζοντας και την άποψη όλων μας, καταλήγει στα εξής συμπεράσματα:
  • Υπάρχει αδυναμία διοικήσεως στην ΕΛΠΑ.
  • Διαπιστώνεται κατάλυση των θεσμών όσον αφορά τη διοίκηση του σπόρ (ΕΘΕΑ) στη χώρα μας.
  • Κάκιστη έως ανύπαρκτη διαχείριση των εσόδων που προέρχονται από χρήματα των αγωνιζομένων.
  • Ασυνέπεια και ψεύδη προς κάθε κατεύθυνση.

Εάν μέχρι τώρα φαινόταν η κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά τη κατάσταση του σπόρ στη χώρα μας και ποιοι πραγματικά το διοικούν, τώρα έγινε ολοφάνερη η εξάρτηση της εθνικής μας λέσχης από παραγοντίσκους και μικροσυμφέροντα.
Ξεδιάντροπα, ξετσίπωτα, και όλους τους δυνατούς χαρακτηρισμούς που έχουν να κάνουν με ξε- και τίποτα, μπορούμε να αποδώσουμε στον οργανωτή ΕΛΠΑ, που εν μία νυκτί αποφάσισε, παίζοντας στις πλάτες όλων μας, αλλά κυρίως στις πλάτες ανθρώπων που προέρχονται από τους αγώνες και ήταν (ίσως είναι ακόμα) έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να διατηρηθεί ο αγώνας και το κύρος της χώρας (αλλά και αυτών των ίδιων κυρίων της ΕΛΠΑ) στο ύψος τους, για να ικανοποιήσει απαιτήσεις καρεκλοκενταύρων και στελεχών που ζούν εκμεταλλευόμενοι τους αγώνες, να μεταφέρει και το χειρότερο να υποβιβάσει τον αγώνα και να διασύρει όλους μας που ματώνουμε οικονομικά, αλλά και τη χώρα σε διεθνές επίπεδο, υποστηρίζοντας ότι δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους. Πόρους που όπως πλέον διαφαίνεται, ποτέ δε διεκδίκησε σοβαρά και έγκαιρα, πόρους-χορηγίες που απέκλεισε, ανθρώπους που διόρισε για να επαναλάβουν τον επιτυχημένο αγώνα του 2007 και στη συνέχεια τους ακύρωσε χρησιμοποιώντας τους σαν άλλοθι για ένα προαποφασισμένο έγκλημα κατά των ελληνικών αγώνων.
Αρκεί μια απλή ανάγνωση της κατάπτυστης απολογίας (ναι, μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) του προέδρου της ΕΛΠΑ για να γίνουν κατανοητά τα παραπάνω.
Σε συνδυασμό μάλιστα με τις αγωνιώδεις επιστολές του ΑΟΘ, τη συγκλονιστική και παλικαρίσια επιστολή «κακά τα ψέματα» του κ.Σ.Χ και την απάντηση ξεμπρόστιασμα του κ.Αρμοδίου Βωβού, τότε ΤΕΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ = ΤΕΛΟΣ ΕΛΠΑ.

Όσον αφορά εμάς τους αγωνιζομένους που συνεισφέρουμε στον άπατο της ΕΛΠΑ πληρώνοντας license – συμμετοχές – παράβολα, ποια η αντιμετώπισή μας?
Νοιάστηκε η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΣΧΗ για τα έξοδα προετοιμασίας των ελληνικών πληρωμάτων για τη συμμετοχή σ’ένα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ αγώνα, για τους ελάχιστους εναπομείναντες χορηγούς που προσέβλεπαν στη πανευρωπαική τους ΠΡΟΒΟΛΗ?
Νοιάστηκε η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΣΧΗ για την υπόσταση της ΕΘΕΑ της επίσημης αρχής του σπορ όταν αυτή παραγκωνίζεται με μια απλή απόφαση σ’ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Οι υπόλοιπες λέσχες και εμείς οι αγωνιζόμενοι ποιόν θα βλέπουμε πλέον σαν αρχή του σπόρ? Τη Κρατικοδίαιτη ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΣΧΗ που έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να καταπίνει τα χρήματα των αγωνιζομένων και να απορρίπτει χορηγίες ενώ ταυτόχρονα έχει την ικανότητα να διοργανώνει ΜΟΝΟ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ενώ αδυνατεί να διοργανώσει οικονομικά νοικοκυρεμένους και άριστους αγώνες όπως το ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΄07 και όπως είχε προυπολογιστεί το ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΄08?

Σας προκαλούμε κύριοι της ΕΛΠΑ να δημοσιοποιήσετε τους προυπολογισμούς του ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ όταν αυτό γινόταν στην αυλή σας.
Μπορείτε να μας δώσετε σαφείς εξηγήσεις για το διασυρμό μας? Αναφερόμαστε για τους ανθρώπους που ανέλαβαν την οργάνωση του ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΄08, το Υπουργείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, τη Νομαρχία Χαλκιδικής και τους εθελοντές χορηγούς.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ!!
ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΣΧΗ.
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ?
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΨΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ?

Δ.Σ.  Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε



Δείτε επίσης

Στρατισίνο : "Κακά τα ψέματα"

Οι απαντήσεις του προέδρου της ΕΛΠΑ για τη ματαίωση του Ράλλυ ΕΛΠΑ-Χαλκιδικής

Απάντηση Άρη Βωβού

Ο Στρατισίνο διαψεύδει . . .