Ομάδας Προβολής των Αγώνων Την Τρίτη 26 Αυγούστου συναντήθηκε για πρώτη φορά η Ομάδα εργασίας προβολής των αγώνων, υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Πλατή.
Στην συνάντηση παρευρεθήκαν οι κ.κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, Βασίλης Βελάνης, Νίκος Ζακχαίος, Κώστας Καλαφατάς, Λάμπης Κουρτέσης, Ηλίας Νέγκας και Ιάσων Φωτόπουλος.
Στην συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση γύρω από τις ανάγκες του σπορ σχετικά με την προβολή του. 
Αφού έγινε μία εκτενής συζήτηση γύρω από τις ανάγκες του σπορ σχετικά με την προβολή του, αποφασίσθηκαν τα εξής:

Α) Να κατατεθεί πρόταση στην ΕΘ.Ε.Α. για τις υποχρεώσεις των οργανωτών σε σχέση με την προβολή των αγώνων που διοργανώνουν, με στόχο την προσέλκυση περισσοτέρων θεατών και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, ΡΑΛΛΥ, ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ

1. Διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων (side events) και με την παρουσία των πληρωμάτων.
2. Να υπάρχουν μέσα μεταφοράς των θεατών από τα parking στη διαδρομή της ανάβασης ή για τα ραλλύ σε ένα επιλεγμένο σημείο κάθε ειδικής διαδρομής, μεγάλου ενδιαφέροντος.(Δημοτικά οχήματα ή ιδιωτικά λεωφορεία με μικρό εισιτήριο)
3. Να θεωρείται προϋπόθεση για την τέλεση του αγώνα η παρουσίαση χορηγού επικοινωνίας.
4. Να τοποθετούνται χημικές τουαλέτες στα σημεία συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού θεατών ή όπου τους οδηγούν τα λεωφορεία μεταφοράς.
5. Περιορισμός του αριθμού των αφισών στις απολύτως απαραίτητες και να δίνεται έμφαση στη διανομή διαφημιστικών εντύπων από εξουσιοδοτημένα άτομα στους χώρους συγκέντρωσης νεολαίας της κάθε πόλης ή χωριού της περιοχής. 6. Η πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου κατά τη διάρκεια του Park Ferme με υποχρεωτική την παρουσία των νικητών των ομάδων,σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ:

1. Να χρησιμοποιούνται drifters ή sporting ιστορικά αυτοκίνητα για να καλύπτουν τα κενά που προκύπτουν από τυχόν βλάβες, εξόδους ή ατυχήματα, ώστε να διατηρείται το ενδιαφέρον των θεατών.
2. Τοποθέτηση μεγαφωνικής εγκατάστασης κατά μήκος της διαδρομής ικανής να μεταδίδει σχολιασμό του αγώνα, επείγοντα μηνύματα ή διαφημιστικά μηνύματα υπέρ του οργανωτή.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΛΛΥ:

1. Να γίνει αντικατάσταση των πανηγυρικών εκκινήσεων με έκθεση των αγωνιστικών αυτοκινήτων σε Park Ferme με την παρουσία των πληρωμάτων τουλάχιστον για μία ώρα. Ο χώρος του Park Ferme μπορεί να συμπίπτει με αυτόν του SP.
2. Το φυλλάδιο των ραλλύ, να περιλαμβάνει υποχρεωτικά χάρτη της διαδρομής, ωράρια και προσβάσεις θεατών.
3. Ο οργανωτής θα πρέπει την ώρα εκκίνησης του αγώνα να παραδίδει πλήρη έκθεση των πεπραγμένων του για την προβολή του αγώνα στον παρατηρητή της ΕΘΕΑ (λεπτομερής περιγραφή της αποστολής δελτίων τύπου, αναφορά χορηγών και κάθε άλλης σχετικής ενέργειάς του.Ο παρατηρητης ΕΘΕΑ θα επαληθεύει τα στοιχεία της έκθεσης και θα βαθμολογεί την επίδοση του οργανωτή για την προβολή η οποία τελικά θα αξιολογείται από την ΕΘΕΑ)

Β) Ανέθεσε σε μέλη της, τη διερεύνηση της δυνατότητας της απευθείας μετάδοσης της απονομής των πρωταθλημάτων από κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Γ) Ανέθεσε σε μέλη της, τη διερεύνηση της διοργάνωσης αγωνιστικής εκδήλωσης πόλης με παράλληλες σχετικές εκδηλώσεις.

Δ)Αποφάσισε να προτείνει στην ΕΘ.Ε.Α. τα εξής:
1. Την προκήρυξη πρωταθλήματος νέων οδηγών
2. Την προκήρυξη κυπέλλων με βαθμολογία πολυνίκους, με προφανή σκοπό την ανάδειξη άξιων και ταλαντούχων αγωνιζομένων, που συμμετέχουν σε μικρότερες κατηγορίες, οι οποίοι δεν μπορούν να διακριθούν με τις σημερινές συνθήκες βαθμολόγησης.

Οι δύο αυτές τελευταίες προτάσεις θα επεξεργαστεί η Ο.Ε.Π. στην επόμενή της συνεδρίαση, της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου,και ώρα 19.00 και θα εισηγηθεί σχετικά στην ΕΘ.Ε.Α.